Search for content, post, videos

8 moduri de a face pozitia misionarului mai excitanta

Condimente potenta

Indiferent de experienta sexuala, multi dintre noi ajungem sa ne limitam la pozitia misionarului si la variatiile ei in timpul partidelor de sex.

 

Insa acest lucru poate rutiniza o relatie amoroasa. Poate nu avem nici starea sa practica pozitii sexuale de yoga sau poate nici nu ne lasa elasticitatea trupului, insa putem sa imbunatatim pozitia misionarului astfel incat sa fie si mai excitanta si sa ne ferim de rutina in viata sexuala.

 

Ridica bazinul

 

O perna sub fundul femeii ii ridica bazinul, permitand o penetrare mai adanca si mai excitanta.

 

Strange picioarele

 

Daca femeia care sta in timpul sexului in pozitia misionarului isi strange picioarele in spatele partenerului ei, aceasta miscare inlesneste stimularea clitorisului, fapt care creste nivelul de excitare si sansele de a atinge orgasmul.

 

Imbratisarea care apropie

 

Pozitia misionarului este ideala pentru cresterea intimitatii intre parteneri, iar daca in timpul practicarii ei cei doi se imbratiseaza puternic, lipindu-si trunchiurile unul de celalalt, legatura emotionala intre ei se consolideaza.

 

Controlul soldurilor

 

In pozitia misionarului, de regula, barbatul detine controlul asupra miscarilor si a presiunii actului sexual. Insa, femeia poate oferi „indicatii” daca isi prinde partenerul de solduri si ii ghideaza miscarile pelvisului astfel incat sa fie in ritmul de care are ea nevoie pentru a creste excitarea.

 

Autosatisfacerea in doi

 

Chiar si in timpul unei partide de sex, partenerii se pot mangaia pe sine pentru a creste nivelul de excitare a amandurora. Astfel ca, in pozitia misionarului cand trunchiurile nu sunt lipite, mai ales femeia se poate masturba pentru a se excita pe sine, dar si pe partener.

 

Mentine contactul vizual

 

In timpul pozitiei misionarului, cel mai usor se vad partenerii fata in fata, caci alte zone ale corpului sunt mai greu accesibile cu vederea. Insa contactului vizual in timpul actului sexual este chiar recomandat caci sporeste intimitatea intre parteneri, iar o intimitate puternica, solida intre barbat si femeie duce la un nivel de excitare mai mare.

 

Sexul cu legatura

 

Desi este considerata una dintre cele mai „cuminti” pozitii sexuale, si in timpul misionarului partenerii pot fi mai jucausi si mai „obranizi”. Spre exemplu legarea de pat sau legarea mainilor femeii poate transforma banala pozitie a misionarului in ceva cu mult mai excitant, inclinat catre BDSM.

 

Misionarul care plesneste

 

Femeia nu trebuie sa stea cumintica intinsa pe spate in timpul pozitiei misionarului, putand de altfel sa-i aplica partenerului ei o „corectie” cu palma peste fund.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *