Search for content, post, videos

8 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre sani

Femeile, mai ales, au impresia ca stiu totul despre sanilor lor, in timp ce barbatii se arata vesnic dispusi sa “afle” mai multe despre ei. Insa, adevarul este ca sunt lucruri pe care nici macar femeile nu le stiu despre propriul bust si despre alegerile pe care le fac referitor la acesta.

 

1.Femeile isi cumpara sutiene mai mari decat trebuie

 

Desi “ii au la purtator” mereu, femeile nu reusesc sa-si masoare cum trebuie sanii, motiv pentru care isi iau mereu sutiene mai mari decat ar trebui. Insa rareori si le cumpara mai mici, femeile avand vesnic impresia ca sanii lor sunt mai mari decat sutienele, atunci cand le au in mana. Mai exact, 85% din femei gresesc marimea atunci cand achizitioneaza un sutien.

 

2. Multe femei sunt nemultumite de sanii lor

 

Aproximativ 70% din femei nu sunt multumite de forma sau de marimea sanilor lor, desi barbatii rareori considera ca au de ce sa se planga.

 

3. Stimularea sanilor chiar excita

 

82% din femei se simt excitate cand ii sunt stimulati sanii.

 

4. Este normal sa doara in timpul exercitiilor fizice

 

Una din trei femei maratoniste se plang de dureri de sani in timp ce alearga.

 

5. Sanii dor pentru ca sunt mobili

 

Durerea care apare la nivelul sanilor in timpul efortului fizic alert este absolut fireasca, pentru ca bustul unei femei este mobil. Din acest motiv este recomandat ca in timp ce o femeie face sport sa poarte o bustiera speciala.

 

6. Sanii pot fi incredibil de mari

 

Recordul in ceea ce priveste cei mai mari sani a fost inregistrat in 1999 in Guinness Book de o femeie foarte inalta a carei circumferinta la bust era de nici mai mult, nici mai putin de 178 de centimetri. Ganditi-va cat de mare este diferenta dintre 178 de centimetri si cei 90 de centimetri considerati “perfecti”.

 

7. Sanii nu sunt identici

 

Niciun san nu seamana cu celalalt, nici macar la aceeasi femeie. In unele cazuri, exista chiar si diferente de un numar/cifra la marimea cupelor.

 

8. Marirea sanilor este incontinuare in voga

 

Desi tot mai multe femei militeaza pentru “natural”, cererea operatiilor estetice de augmentare mamara este inca foarte mare. Spre exemplu, in SUA, doar in 2012, 286.000 de femei si-au marit sanii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *