Search for content, post, videos

8 indicii care iti confirma ca il iubesti

V-ati vazut, v-ati placut, v-ati cuplat. Dar, cu fiecare zi petrecuta impreuna, iti apar tot mai multe semne de intrebare.

Specialistii in psihologie citati de revista de specialitate Glamour iti prezinta 8 lucruri din care iti poti da seama ca relatia pe care o ai este bazata, cu adevarat, pe iubire si nu pe sex sau pe teama de a fi singura.

1. Este un romantic! Stim bine ca barbatii nu dau in branci cu gesturi romantice, insa el totusi recurge la ele. Ba mai mult, chiar si atunci cand ii ies planurile dupa cum si-ar fi dorit, intalnirile cu el sunt reusite.

2. Amandoi dati uitarii Facebook-ul sau alte retele sociale de care, pana acum erati aproape dependenti. Cand sunteti impreuna, singura conexiune existenta este cea dintre voi doi, cea virtuala fiind total neglijata.

3. Nu aveti nevoie de bauturi alcoolice pentru a va distra. Buna-dispozitie vine odata cu o cafea, un suc sau ceai, fara a fi nevoie sa recurgeti la cel putin un cocktail pentru a va inveseli.

4. Daca se intampla totusi sa bei peste masura in preajma lui, la o petrecere, a doua zi te simti cu musca pe caciula.

5. Puteti viziona orice fel de film. Indiferent de gen, gasiti subiecte de discutie…sau de ras.

6. El are legatura cu orice (in mintea ta, cel putin). Fie ca discuti despre lingurite, farduri, cele mai recente reduceri, despre lucrarea de diploma, fie despre cartea preferata, numele lui apare mereu in conversatie, caci gasesti o cale de a face referire la el.

7. Nu-ti vine sa dai bir cu fugitii atunci cand da semnale ca isi doreste o relatie serioasa.

8. Amandoi incalcati toate regulile in ceea ce priveste rendez-vous-urile! Cu alte cuvinte, in loc sa va trimiteti cate un singur mesaj sau sa va sunati o singura data pe zi, nu pierdeti nicio ocazie sa luati legatura unul cu celalalt. Iar partea cu adevarat frumoasa e ca niciunul nu se simte sufocat sau iritat de acest lucru!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *