Search for content, post, videos

8 barbati de care NU trebuie sa te indragostesti

Asa cum fiecare dintre noi este diferit in felul lui, sunt si persoane total nepotrivite pentru fiecare dintre noi. Barbati sau femei, nu ne potrivim cu oricine. Stiti cu care dintre ei nu ar trebui sa va intalniti, dar mai ales, de ce sa nu o faceti? Nu va asiguram ca veti gasi barbatul perfect, dar cu siguranta veti fi mai pregatite sa-i ocoliti pe cei nepotriviti.
1. Cel care iti da mesaje o data pe an!
Vi s-a intamplat sa va treziti intr-o dimineata cu un mesaj de la tipul cu care n-ati mai vorbit de mult? Sigur asteptati acel mesaj cu sufletul la gura si va veti simti tot corpul invadat de entuziasm. Nu are sa va spuna ceva important, poate sa nascoceasca o poveste cum ca v-a visat noaptea trecuta sau ca i-ar placea sa va revedeti. Dar cum orice minune dureaza trei zile (sau trei SMS-uri), cu siguranta nu va dura mult pana va disparea din nou. Mare grija, dezamagirea se trateaza greu!
2. Dusmanul prietenilor tai

Se tot vaieta ca nu-i plac prietenii tai si evita sa iesiti impreuna in oras? Baiatul mereu nemultumit de telefoanele primite de la prietenele talesigur nu e potrivit in viata ta. La iesirile in grup, el mereu va face doar act de prezenta si abia asteapta sa plece din locul respectiv. Te va pune cumva in situatia in care trebuie sa alegi, pentru ca nu ai cum sa multumesti suficient ambele parti. Constant discutiile vor duce in acelasi punct si nu ai de ce sa-ti pierzi timpul cu cineva care nu iti accepta prietenii. In curand nu se va mai multumi nici cu tine.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *