Search for content, post, videos

7 semne care NU inseamna neaparat ca relatia voastra va deveni serioasa

Sunt multe semne la inceputul unei relatii pe care proaspetii parteneri le interpreteaza ca fiind de bine sau de rau. Dar multe indicii sunt inselatoare, mai ales cele care, aparent, spun ca relatia amoroasa va avea un viitor.

 

Oamenii, dar mai ales femeile tind sa citeasca dincolo de gesturi la inceputul unei relatii. Femeile care semne care sa le indice daca relatia va avea un viitor, daca el este serios si-si doreste cu adevarat o relatie serioasa, sau daca totul se va narui cat ai zice “peste”.

 

Insa semnele sunt dificil de interpretat pana si pentru cele mai “calite” femei intr-ale vietii amoroase. Mai mult, unele indicii care sunt aparent “de bine” pot fi, de fapt, semnale ca relatia de cuplu abia pornita nu are niciun fel de perspectiva.

 

Iata cele mai frecvente semne pe care femeile le considera “de bine”, dar sunt uneori exact opusul!

 

1. Va tineti de mana

 

Doar pentru ca cineva te tine de mana cand mergeti pe strada sau sunteti intr-o cafenea doar voi doi nu inseamna ca acel cineva te considera “aleasa inimii lui” si ca vrea ceva serios. Multi barbati au invatat ca “asa se face” pentru a prinde femeia in mrejele lor. Daca barbatul face asta cu cea mai mare usurinta inca de la inceputul relatiei, se prea poate sa fie “invatat” astfel si sa-si lase cu usurinta mainile in mainile oricarei femei pe care o gaseste atragatoare.

 

2. Te invita intr-o scurta vacanta impreuna cu prietenii lui

 

Ce fel de barbat isi invita “iubita” de nicio luna la o iesire de doua-trei zile in oras cu prietenii lui, cu gasca lui?! De regula, pentru a face un astfel de pas dureaza ceva vreme. Barbatii care fac asta nu introduc, de fapt, femeia in grupul lor intim, ci se gasesc pusi in situatia in care trebuie sa onoreze o iesire din oras in care majoritatea sunt cupluri, iar el nu vrea sa se simta exclus, motiv pentru care te invita pe tine “ca sa fie”.

 

3. Face micul dejun

 

Chiar daca nu intentionai sa ramai la el, s-a facut deja prea tarziu ca sa mai pleci acasa, motiv pentru care ai ramas la el peste noapte. A doua zi dimineata, cand te trezesti, il gasesti deja in picioare, in bucatarie, facand micul dejun. Omleta este aproape gata, iar bucataria incepe deja sa miroasa a cafea proaspat facuta. Este un gest mult apreciat de femei si pe buna dreptate. Dar doar pentru ca el prepara micul dejun pentru amandoi nu inseamna ca asta isi doreasca sa faca si a doua, si a treia, si a patra zi. Nu inseamna ca relatia are perspectiva. Sunt barbati care chiar iau micul dejun si care nu sunt atat de cretini incat sa-si puna doar lor de mancare. Totodata, sunt si barbati cu maniere, bine crescuti, care respecta femeile si stiu cum sa se poarte cu ele. Acestia sunt adevarate “comori”, dar daca dai de un astfel de barbat nu inseamna ca este gata sa se aseze intr-o relatie serioasa.

 

4. Te ia cu el sa-si caute apartament

 

Poate vrea sa se mute cu chirie in alta parte sau poate chiar vrea sa-si cumpere propriul apartament si te ia cu el sa vedeti mai multe locuinte. Asta nu inseamna ca vrea sa te muti cu el si ca relatia va deveni serioasa. Barbatii, constienti fiind ca nu sunt cei mai bun evaluatori in anumite momente, prefera adesea sa ceara o parere feminina, iar daca partenera de doua-trei saptamani este libera, de ce s-ar duce singuri sa cutreiere orasul dupa locuinte?!

 

5. Se baga in tine in timp ce dormi

 

Nu este nimic mai placut, inainte sa adormi si, de regula, dupa sex, ca el sa se cuibareasca in tine si sa te ia in brate. Dar oricat de confortabil si intim ar fi, nu trebuie citit printre randuri. Unii barbati chiar sunt afectuosi de la natura, iar altii au “invatat” ca asa trebuie sa faci dupa ce te-ai culcat cu o femeie: sa o iei in brate. Oricum ar fi, nu este un semn indubitabil ca vrea o relatie serioasa cu tine.

 

6. Ii pui o intrebare cu privire la sentimentele lui fata de tine si el zambeste si te saruta

 

Un sarut nu este un raspuns! Un sarut este, mai degraba, un mod de a evita un raspuns negativ! Ca sa nu mai vorbim ca astfel de intrebari nu se pun in niciun caz la inceputul unei relatii!

 

7. Te ia cu el la o nunta

 

Ti-a propus sa mergeti impreuna la nunta unui cunoscut de-al lui si chiar se ofera sa plateasca darul. Unu la mana: daca el te invita si tu chiar nu ai nicio treaba cu mirele si cu mireasa, este absolut firesc sa plateaca! Doi la mana: la nunti se duc oamenii in doi, de regula, si ca sa nu stea de unul singur toata noaptea prefera sa te ia pe cine pe post de companie. Atat!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *