Search for content, post, videos

7 semne ca esti doar o jucarie si nu o viitoare sotie

Niciuna dintre noi nu ne dorim sa fim doar o aventura de o noapte sau ceea ce se numeste o „manta de vreme rea”. Barbatii se indragostesc mai greu, asa ca fii atenta la semnele enumerate in acest articol pentru a scapa de viitoare neplaceri. 

1. Toate fostele sale sunt „cu probleme”
Fereste-te de barbatul care vorbeste urat despre toate fostele sale, care se refera la ele ca fiind nebune, psihopate sau lipicioase. Numitorul comun in toata aceasta poveste? Chiar El. Acest tip de barbat este fie un insingurat, fie nu si-a dorit niciodata ca relatia sa mearga.

2. Planuieste intalniri ultra-romantice
O cina la lumina lumanarilor, undeva la adapost de toata agitatia cotidiana, este intotdeauna o idee buna. Daca insa te duce intotdeauna in locuri izolate si indepartate inseamna ca ii e frica sa nu fie vazut de cineva in compania ta, posibil de alta femeie. In concluzie, data urmatoare cand te scoate in oras, sugereaza-i un restaurant aglomerat sau un bar popular din centrul orasului si incearca sa-i urmaresti reactiile.

3. Se comporta ciudat la telefon
Iti trimite cate 10 mesaje pe noapte dupa care dispare si nu mai dai de el cateva zile. Va discuta nimicuri la telefon cu tine ore in sir dupa care iti va ignora apelurile o saptamana sau iti va raspunde rece si scurt. Te intrebi, ce naiba se intampla cu el? Sincer? Probabil ca este ocupat cu alte femei.

4. Este prea nerabdator, te face sa te simti vinovata
Barbatii sunt jucatori! Asa ca e normal pentru un tip, daca te place, sa-si doreasca sa se culce cu tine inca de la inceput. Acest comportament poate fi insa un semnal de alarma atunci cand pune o presiune prea mare sau cand te face sa te simti vinovata ca vrei sa amani acest moment.

5. Lipsesc informatii de pe profilele sale online
A incarcat vreo poza in care sunteti amandoi? Nu. Si-a updatat statusul relatiei? Nu. Un barbat caruia ii e frica de o relatie serioasa, va incerca sa isi ascunda statutul sau social in fata prietenilor, colegilor si cunoscutilor. In plus, tipul ar putea fi un „jucator”, care isi schima atat de des iubitele incat chiar nu merita sa isi schimbe statusul din singur in „intr-o relatie” sau sa incarce poze cu ultima sa cucerire.

6. Prietenii sai sunt distanti
Chiar daca prietenii (amicii) unui „jucator” vor fi prietenosi cu tine, probabil ca nu se vor deranja sa te cunoasca cu adevarat, nu-ti vor pune intrebari personale etc. Adevarul? Ei nu vor sa investeasca timp pretios in a cunoaste pe cineva care va parasi grupul in scurt timp. Simplu ca buna-ziua.

7. Isi declara iubirea din prima clipa
Da, tuturor ne place ideea iubirii la prima vedere dar, prea mult pre arepede poate insemna ca tipul are intentii ascunse. Daca se intampla asa, asigura-te ca esti in siguranta inainte de a face pasul decisiv. Ai incredere in instincte in primul rand. Cuvintele acelea mari pe care ti le spune, le spune atat de bine pentru ca, probabil, le-a spus de prea multe ori pana acum.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *