Search for content, post, videos

7 semnale care iti arata ca el nu este pentru tine

Daca partenerul tau iti transmite semnalele acestea, o stare de spirit negativa, sau motivele pentru care stai cu el n-au nici in clin, nici in maneca cu realitatea, ar fi bine sa-i pui eticheta pe care scrie “fostul”.

 

1. Potentialul lui este totul pentru tine

Daca iti petreci o mare parte din timp scuzandu-ti partenerul atat in fata ta, cat si in fata apropiatilor tai, sustinand ca “trece printr-o perioada grea”, ca “seful are ceva impotriva lui” sau ca “isi cauta loc de munca, dar nu gaseste” (de vreun an), si incerci in permanenta sa explici tuturor ca “el poate mai mult de atat”, inseamna ca esti indragostita de ceea ce poate fi el, nu de ceea ce este. Cu alte cuvinte, adori potentialul pe care tu il vezi in el, nu pe el insusi. Intr-o astfel de situatie, el nu este pentru tine.

 

2. Nu poti fii tu in preajma lui

Te trezesti, deseori, cautandu-ti cuvintele si analizandu-ti modul in care stai picior peste picior cand esti langa el? Inseamna ca nu poti fii tu in preajma lui, ca ceva din legatura voastra sau poate chiar el te face sa te simti inconfortabil. Astfel de relatii nu au sanse de supravietuire.

 

3. Esti in negare

Daca abia ai inceput sa iesi in oras cu el si incerci sa te convingi pe tine insati ca va potriviti, respingand orice fel de aspect care dovedeste ca nu sunteti compatibili, inseamna ca barbatul respectiv nu este pentru tine, oricat ai nega acest lucru.

 

4. Mai multe contra, decat pro

Scrie avantajele si dezavantajele relatiei voastre. Ia o foaie, trage o linie pe mijloc si scrie. Daca numarul dezavantajelor este mai mare decat cel al aspectelor bune, adevarul este in mainile tale, adica pe foaie. Este timpul sa mergi mai departe si sa il treci pe lista “fostilor”.

 

5. Esti nesigura pe tine

Daca stai cu el doar pentru ca ti-e teama sa fii singura, atunci chiar trebuie sa rupi legatura. Prezenta unui barbat nu compenseaza neincrederea in sine.

 

6. Te-ai angajat “sa-l repari”

Partenerul este clasicul barbat cu probleme care are nevoie de ajutor, iar tu, manata de instinctul matern pe care orice femeie il are, l-ai luat sub aripa pentru a-l proteja si a-l creste. Nimeni nu spune sa nu incerci sa ajuti, dar daca relatia voastra se rezuma, de fapt, doar la a-l ajuta pe el, ar trebui sa pui punct.

 

7. Refuza sa-ti cunoasca prietenii

Una dintre metodele bune prin care iti poti da seama de cat de compatibili sunteti si de caracterul lui este sa il pui fata in fata cu prietenii tai. Daca amana in repetate randuri o astfel de intalnire sau chiar refuza sa ii cunoasca, inseamna ca nu este interesat sau ii este frica sa te cunoasca pe tine din toate punctele de vedere. Oricum ar fi, Pa si La Revedere!

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *