Search for content, post, videos

7 ponturi despre cum sa-ti mentii casnicia “fierbinte”

Starea fierbinte a oricarei noi relatii este o chestiune de chimie, iar ea poate pali o data cu trecerea timpului si o data ce intervine obisnuinta intre parteneri. Ca sa nu ajungeti acolo, in acel punct mort in care nu se mai intampla nimic, site-ul www.menshealth.com propune un top 7  ce anume trebuie sa faceti ca sa intretineti flacara vie intr-o casnicie. 

1. Joaca-te mereu cu ea

Si nu e vorba doar de jocuri sexuale, ci de o stare generala a relatiei. Du-o la dans, mergeti intr-un parc de aventura, faceti impreuna mereu lucruri inedite, care sa mentina nivelul hormonal ridicat si astfel sa contribuie la o viata sexuala mereu proaspata si plina de interes.

2. Reveniti in acelasi loc

Daca ati fost undeva pentru cateva zile si v-ati simtit minunat acolo, reveniti din nou, cand aveti ocazia. Nu e doar vorba despre nostalgie, ci despre o reactie chimica dovedita a corpului si mintii, care isi spune cuvantul in clipa in care amintirile placute invadeaza sufletul si mintea cuiva.

Creierul raspunde cel mai bine la stimuli concreti: mirosuri, imagini, gusturi. Du-o mereu acolo unde stii ca i-a placut si s-a simtit bine cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *