Search for content, post, videos

7 motive pentru care femeile sunt atrase de „baietii rai”

Indiferent cat de rationala este o femeie, indiferent cat de mult isi cunoaste nevoile, la un moment dat in viata ei s-a simtit atrasa de un „baiat rau”. De altfel, involuntar, inconstient, toate femeile au o inclinatie amoroasa catre barbatii rebeli, instabili, duri, definiti prin expresia „baieti rai”.

 

Iata o serie de motive pentru care femeile sunt atrase de acest tip de barbat!

 

1. „Baietii rai” sunt increzatori

 

„Baietii rai” nu fac absolut nimic fara a emana incredere in fortele proprii. De la cum mananca omleta dimineata, la cum isi beau cafeaua, la cum vorbesc cu strainii, la cum comanda o bere la draft si la cum vorbesc cu femeile, ei se arata mereu increzatori in fortele proprii, iar acest fel de a fi este mereu atragator pentru femei.

 

2. „Baietii rai” sunt indiferenti

 

„Baietilor rai” pur si simplu nu le pasa. Manifesta indiferenta fata de lume, fata de consecintele actiunile lor, luandu-l in brate pe „Mi se rupe” in aproape orice situatie. „N-am bani? Las’ ca ma descurc.” „Nu am reusit sa ma angajez acolo? Da-l naibii de job! Gasesc eu altceva!” „S-a suparat X pe mine? Si ce daca?! Cu ce ma afecteaza pe mine?!” Aceasta este atitudinea unui „baiat rau”, iar femeile o gasesc teribil de atragatoare. De ce? Pentru ca, in sinea lor, femeile sunt constiente ca-si fac mult prea multe griji pentru nimicuri si si-ar dori, in secret, sa aiba si ele capacitatea de „a li se rupe” in fata problemelor pe care le au.

 

3. „Baietii rai” sunt aventurosi

 

Un „baiat bun” nu o sa ia pe sus o femeie sa o duca la mare fara sa-i spuna care este destinatia si fara sa faca planuri in prealabil, un „baiat bun” o sa ajunga acasa mai devreme atunci cand stie ca trebuie sa se trezeasca la 5 dimineata, in schimb un „baiat rau” este in stare de toate acestea si mult mai multe, uneori nu tocmai legale. Pentru o femeie, indiferent cat tine ea la uzante si cat respecta ea litera legii, intotdeauna va fi atragator un barbat dispus sa incalce regulile, mai ales daca o face pentru ea, un barbat care se expune unor riscuri.

 

4. „Baietii rai” sunt misteriosi

 

Chiar daca toate femeile sustin ca adora sinceritatea in relatie, ca isi doresc ca partenerii lor sa puna toate cartile pe masa, atata timp cat nu exista putin mister, putina incertitudine, exista mari riscuri ca relatia sa devina banala, iar ele sa se plictiseasca de parteneri. Faptul ca „baietii rai” sunt misteriosi prin definitie, arunca vorbe cu subinteles si spun doar atat cat considera ei ca este nevoie suscita interesul femeilor.

 

5. „Baietii rai” sunt foarte masculini

 

„Baietii rai” emana masculinitate, aceasta trasatura avand de-a face cu toate celelalte de mai sus. Masculinitatea se manifesta in tot ceea ce sunt ei, de la vestimentatie, la mers, la vorba, masculinitatea fiind din toate timpurile un mare „turn on” pentru femei, caci le ofera senzatia ca sunt cu adevarat protejate prin prezenta barbatului puternic de langa ele.

 

6. „Baietii rai” ofera femeilor senzatia de putere

 

Prezenta unui „baiat rau” in viata unei femei ofera acesteia senzatia de putere. Este, de fapt, un fel de imputernicire a ei. De ce? Pentru ca femeile sunt constiente ca „baietii rai” sunt, in esenta, foarte selectivi si nu permit prezenta unei femei mult timp in viata lor daca nu o considera „de valoare”. Pe de alta parte, este nevoie de abilitati sporite ca sa „stapanesti un baiat rau”, iar faptul ca reusesc sa tina sub control (au ele impresia) un barbat rebel ofera femeilor senzatia ca sunt in putere.

 

7. „Baietii rai” stiu cum sa vorbeasca cu femeile

 

Un „baiat rau” stie ce si cum sa-i vorbeasca unei femei care este interesat de ea. De la cum rosteste cuvinte, la ce cuvinte alege, la tonalitatea vocii, la faptul ca spune ceva si totusi ascunde ceva, toate acestea fac modul de abordare folosit de „baietii rau” teribil de atractiv pentru femei.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Cristi.V</cite>

    Trebuie sa aveti foarte mare grija de trecutul unei femei sau de trecutul iubitei sau prietenei voastre fratilor,pt ca nu stiti ce surprize gazduieste in cutia ei.Femeile sunt ca cutia Pandorei cind o deschizi iasa toate rahaturile de te prinzi si de cap si de fund.
    Asa ca voi astia barbatilor buni si care sunteti de casa inainte sa va legati la CAP cu vre-o parasuta lunatica interesativa un pic asa de curiozitate de trecutul ei,pt ca dupa aceea sa nu regretati toata viata voastra.
    Fratilor o femeie este ca si un cal,cind nu te astepti si cind crezi ca totul este ok,atunci te loveste cu piciorul.
    Asa ca studiati bine terenul inainte sa va dati singuri dureri de cap deageaba,decit sa ai linga tine o panarama penala mai bine iti vezi de treburile tale pt ca este mai sanatos.O lunatica o gasesti la orice colt de strada ca sa iti golesti rezervoarele si fara sa ai dureri de cap daca esti baiat destept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *