Search for content, post, videos

7 momente cand femeia poate face primul pas in relatie

Exista momente in care este acceptabil ca femeia sa faca primul pas in relatia cu un barbat, indiferent daca sunt la inceputul relatiei sau au avansat putin.

 

Desi nu exista reguli prestabilite si bune in orice fel de relatie, in unele cazuri este recomandat sa respectam unele principii. Astfel este si in cazul relatiilor incipiente intre o femeie si un barbat.

 

1. Ea ii da numarul de telefon lui

 

In situatiile in care ea si el stau de vorba de o ora, intr-o situatie oarecare, si se simte ca exista o conexiune intre cei doi, este perfect in regula ca ea sa-si dea numarul ei de telefon barbatului care poate are nevoie de putina incurajare la inceput. Dar cum sa faca o femeie pentru a-i da numarul de telefon unui barbat fara se puna intr-o situatie incomoda. Spre exemplu, el si ea vorbesc despre un anumit solist sau o anumita trupa si ea spune ceva despre o piesa muzicala pe care el nu o stie. Atunci este ideala replica: „Nu pot sa cred ca nu ai ascultat X. Fii atent! Ajungi acasa si cauti melodia Y. O asculti si apoi ma suni sa-mi spui cum ti s-a parut. Ia numarul meu. Sunt sigura ca-ti vei schimba impresia despre trupa Z daca asculti melodia Y”.

 

2. Ea ii trimite lui primul mesaj online

 

O femeie neimplicata amoros in nicio relatie ca a pus ochii pe un barbat „descoperit” in mediul online, cu care are cate ceva in comun, poate sa-l contacteze prima fara niciun fel de jena. Totusi, primul mesaj trebuie sa aiba putina „substanta”, adica un „Buna. Ce faci?” nu este suficient. Trebuie sa se uite atent pe profilul lui de pe reteaua sociala (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn) pentru a porni de undeva discutia. Poate observa ca asculta anumite melodii, poate are poze dintr-o vacanta petrecuta intr-o oarecare destinatie turistica, poate are un hobby comun cu ea. Este perfect in regula sa-i ceara o recomandare muzicala, sa-l intrebe care sunt cele mai ok localuri din acea destinatie turistica (sustinand ca ar vrea sa mearga si ea si cere recomandari), poate il intreaba unde sa-si repare bicicleta sau de unde-si sa-si cumpere un aparat foto la un pret bun daca vede ca el face ciclism sau este pasionat de fotografie. Astfel, deschide o discutie cu „substanta” in urma careia poate stabilia o intalnire fata in fata. Oricum ar fi, discutia trebuie sa duca relativ rapid la o intalnire in oras.

 

3. Ea il invita pe el in oras

 

Desi „traditia” spune ca barbatul este cel care trebuie sa invite o femeie in oras, este perfect in regula ca ea sa faca acest prim pas. Cel mai bun moment pentru o astfel de initiativa este atunci cand au o conversatie care curge natural. Poate vorbesc despre un actor sau un film care le-a placut amandurora sau poate au opinii contrare cu privire la o productie cinematografica. Ea poate propune o iesire in oras la un anumit film. Sau poate vorbesc despre preparate culinare, despre cum lui ii place (sau nu) mancarea chinezeasca, japoneza sau de orice fel. Ea poate sa-i propuna sa iasa sa manance la un restaurant stiut de ea unde poate baga mana in foc ca lui ii va placea bucataria. Oricum ar fi, propunerea de iesire in oras trebuie sa vina natural intr-o conversatie si sa fie derivata dintr-un subiect de discutie.

 

4. Ea sa sune prima

 

Sa spunem ca a avut deja primul contact cu el, prima intalnire in care femeia simte ca amandoi s-au simtit bine. Este perfect ok ca ea sa-l sune dupa sau sa-i trimita un mesaj in care sa-i spuna, sincer, ca s-a simtit foarte bine in compania lui. Femeia nu da astfel impresia ca este „disperata”, ci pur si simplu se arata deschisa la o noua intalnire, dar si deschisa ca persoana, fapt foarte apreciat de reprezentantii sexului tare.

 

5. Ea sa-l sarute prima

 

Indiferent ce indica stereotipurile sociale, barbatii sunt cat se poate de confuzi in momentul in care trebuie sa sarute o femeie. Practic, le este greu sa identifice momentul si starea potrivita a femeii pentru a initia sarutul fara riscul unei respingeri. Din acest motiv, deseori, este mai indicat ca ea sa initieze primul sarut, pentru a sparge gheata si a permite desfasurarea cursului firesc al relatiei in dezvoltare. Chiar daca nu va recunoaste, barbatul va aprecia acest „ajutor” venit din partea ei.

 

6. Ea initiaza prima partida de sex

 

Se prea poate ca si barbatul sa fie la fel de precaut si temator in ceea ce priveste prima noapte impreuna, in ceea ce priveste alegerea momentului potrivit pentru primul act de intimitate sexuala. Odata ce ea poate fi sigura de interesul barbatului, cand incepe sa se simta in largul sau in prezenta acestuia, poate sa-l invite ea la un film in doi acasa, sau la o cina (simpla, fara „artificii” si „dulcegarii”) si sa-i arate ca se simta suficient de bine doar in prezenta lui incat sa lase loc unei partide de sex. Odata ajunsi in casa (a femeii sau a barbatului), ea poate sa-l incline usor spre canapea in timp ce se saruta pasional, pentru a-i da de inteles ca-si doreste sa ajunga la orizontala cu el.

 

7. Ea sa spuna prima „Te iubesc”

 

Nu exista nicio regula potrivit careia unul sau celalalt partener trebuie sa spuna primul „Te iubesc”. Atata timp cat relatia este functionala, cat timp ambii parteneri se arata incantati de celalalt, ea poate spune prima „Te iubesc”, dar nu fara sa-si asume anumite riscuri, cu atat mai mult cu cat barbatii isi dau seama mai greu de propriile sentimente.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *