Search for content, post, videos

7 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre căsătorie

Despre căsătorie unii tineri consideră că este cel mai bun lucru care li se poate întâmpla, în timp ce alţii consideră că n-or să facă niciodată acest pas.

Însă, dacă nu ai trecut prin această experienţă sunt multe de spus despre căsătorie.

Bineînţeles, dincolo de imaginea idilică pe care o au multe domnişoare care visează la feţi frumoşi călare pe cai alb, există multe alte lucruri, nu neapărat negative, care însă te pot face să regândeşti pasul, şi pe care nimeni nu ţi le spune.

Iată 7 lucruri pe care sigur nu le-ai auzit până acum despre căsătorie:

Despre căsătorie # 1:  Spaţiul personal

În ultimii 2-3 ani aţi fost practic inseparabili, aţi făcut totul împreună. Ce nu v-a spus însă nimeni este că la un moment dat este posibil să vreţi să faceţi anumite lucruri şi singuri. Spre exemplu, vei dori să ieşi singur/ă, pentru o seară cu vechea gaşcă.

Sau pur şi simplu să mergi la plimbare fără partener, doar tu cu gândurile tale, pentru a te concentra doar pe propriile percepţii. Este OK să ai nevoie de spaţiul personal, însă este foarte important să vorbeşti cu partenerul despre acest subiect.

Despre căsătorie # 2:  Fericirea

Nimeni nu ţi-a spus că după euforia primelor luni de fericire, persoana căreia i-ai promis să-i fii alături la bine şi la rău, începe să te calce pe nervi. Poate că vocea ei/lui, nu mai sună încântător la prima oră atunci când abia ai deschis ochii şi n-ai apucat să-ţi bei cafeaua. Însă nu trebuie să-ţi faci griji.

Suntem oameni nu sfinţi şi este inevitabil să existe şi altfel de momente mai puţin plăcute. Nu fi prea aspru/ă cu tine şi sărută-ţi partenerul de două ori după ce aceste sentimente neplăcute dispar, aşa cum este şi normal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *