Search for content, post, videos

7 lucruri pe care fiecare barbat ar trebui sa le stie inainte sa faca sex

Chiar daca pare greu de crezut, studiile arata ca femeia nu are nici in ziua de astazi sanse egale cu barbatul chiar si atunci cand vine vorba despre sex. Iata ce trebuie sa stie fiecare barbat despre o femeie pentru a o duce in al noulea cer:

1. Modul in care o femeie se simte cu privire la trupul ei ii influenteaza satisfactia sexuala. Nu este vorba despre vanitate. O imagine pozitiva asupra propriului corp este asociata cu o viata sexuala satisfacatoare si invers. Mai multe studii au demonstrat faptul ca o femeie care nu este multumita de formele ei va fi stresata in timpul actului sexual, ceea ce o va face sa nu il traiasca la intensitate maxima.

 

Asadar, e important ca barbatul sa o convinga pe femeie ca o considera frumoasa si atragatoare.

2. Cultura moderna pune in continuare placerea masculina pe primul plan. Cercetarile au demonstrat ca femeile au mai putine sanse sa se bucure de sex decat barbati. Astfel, in vreme ce doar 8% dintre femei pot ajunge la orgasm in urma sexului vaginal, aproape toti barbatii ating culmea satisfactiei.

Alte cercetari arata ca femeile tinere sunt mai preocupate de satisfactia barbatului decat de a lor.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Indiferent cine sunteti si care va este situatia voastra, aveti in voi, chiar acum, capacitatea sa realizati mai mult decat oricand inainte. Asta scria celebrul Brian Tracy in cartea „Succesul in viata „. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber , intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru detalii trimiteti textul „proiect”la adresa email : doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *