Search for content, post, videos

7 greseli pe care le fac femeile inainte de nunta. Nu-i asa ca ai patit si tu la fel?

Cu doar cateva zile inainte de nunta, cele mai multe femei sunt tentate sa calce stramb in privinta pregatirilor aflate pe ultima suta de metri. De la tratamente de infrumusetare improvizate, pana la zile in sir nedormite, iata cateva dintre gafele care iti pot ruina toate pregatirile si iti pot strica buna-dispozitie:

1. Iti schimbi culoarea parului

Gandeste-te de doua ori inainte sa iti schimbi culoarea parului cand te despart doar cateva ore de ziua cea mare. S-ar putea sa constati cu surprindere ca fie nuanta nu este cea mai potrivita, fie ca nu te prinde blondul, cand de fapt tu esti o foarte frumoasa bruneta. Asa ca nu risca! E de preferat sa mergi pe aceeasi culoare cu care te-ai obisnuit si cu care stii ca iti sta bine.

2. Iti schimbi tunsoarea

E adevarat ca te tenteaza o schimbare de look pentru a-i uimi pe toti in ziua nuntii, dar s-ar putea sa nu nimeresti chiar coafura potrivita si daca ai apucat sa iti scurtezi parul nu mai e cale de intoarcere.

3. Iti stingi emotiile cu alcool

Cu cat ziua cea mare se apropie, cu atat emotiile sunt din ce in ce mai mari, iar tentatia de a le ineca intr-o tarie este mare. Un paharel de lichior nu strica, dar ai grija ca alcoolul contine multe calorii si e posibil sa ai mai apoi probleme cand va trebui sa strangi corsetul rochiei de mireasa.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/0FasP7 )
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *