Search for content, post, videos

7 gesturi ale femeilor pe care barbatii le considera romantice

Romantismul este inteles diferit de femei si de barbati, astfel ca gesturile considerate „frumoase” sunt vazute in mod distinct de reprezentantii celor doua sexe.

Daca o femeie considera romantic sa primeasca flori la birou de la iubitul care a aparut neprogramat sau sa le primeasca prin curier, barbatul ar prefera, mai degraba, daca i s-ar trimite o pizza XXL cu de toate pe ea.

Iata o lista cu 7 gesturi facute de femei pe care barbatii chiar le considera romantice:

1. Umplerea frigiderului cu berea preferata

Nu-i nicio noutate ca barbatii adora berea, motiv pentru care surpriza ar avea dublu efect daca, sosit acasa obosit de la serviciu, ar descoperi un sir de bere rece, toate din sortimentul lui preferat. In opinia barbatilor, acesta este un gest care arata ca pentru ea chiar conteaza ce-si doreste el.

2. Sa preia ocazional controlul

Barbatii se satura sa decida mereu ei ce film sa vada, la restaurant sa mearga, unde sa bea cafeaua impreuna si asa mai departe, raspunsul „Cum vrei tu” devenind de-a dreptul iritant daca este rostit zilnic. Astfel ca o femeie care preia controlul ocazional, spunand exact ce-si doreste si unde, este considerata deopotriva sexi si romantica in ochii unui barbat, pentru ca-si dezvaluie propriile preferinte.

3. Sa-i ia bilete la un meci important

O femeie care-si surprinde partenerul cumparandu-i bilete la un meci important sau poate la un concert pe care si-l doreste sa-l vada, dar poate nu are timp sa-si ia biletele sau poate nu dispune de banii necesari, va fi peste masura apreciata de iubitul ei. Dincolo de faptul ca ii arata ca-i pasa de pasiunile lui, ii demonstreaza ca are si incredere in el lasandu-i libertatea de a iesi in oras cu cine are el chef.

4. Sa-i indeplineasca o fantezie

Pana una alta, aceasta este una dintre cele mai eficiente moduri de a arata cat de mult ii pasa femeii de preferintele sexuale ale partenerului si, mai cu seama, de satisfactia lui sexuala.

5. Sa-i strecoare un bilet

Este un gest minor care nu-ti ia mai mult de un minut, dar care cu siguranta ii va pune zambetul pe buze. El se imbraca grabit sa plece la munca, fara chef, si descopera un mic bilet in buzunar. Sau ajunge la seriviu si gaseste in geanta lui biletul cu „urari de bine” de la iubita. Este un mod bun de a inveseli ziua cuiva cu adevarat drag.

6. Sa-l trezeasca cu micul dejun

Chiar si barbatii care nu obisnuiesc sa manance dimineata sunt incantati atunci cand partenera ii trezeste usor saturandu-i si cu masa pusa. Bineinteles, este recomandat ca acest gest sa fie efectuat intr-o zi in care nici el si nici ea nu sunt pe fuga dimineata.

7. Sa-i rasfete cainele

O femeie care se arata incantata de cainele partenerului ei are de o mie de ori mai multe sanse sa-i ajunga si sa-i ramane in suflet acestuia. Asa ca femeile ar trebuie sa renunte la replici de genul „Vai, m-a umplut de bale. Ma duc sa ma spal” sau „O sa-mi strice fusta neastamparatul”. Mai bine intra in joc si se distreaza si ele cu animalul de companie al partenerului care va privi peste masura de incantat intreaga scena.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *