Search for content, post, videos

7 ganduri care trec prin mintea barbatului cand face sex

Se glumeste pe seama faptului ca femeile isi fac lista de cumparaturi in timpul unei partide de sex mediocru, dar adevarul este ca si in cele mai incendiare partide, mintea poate zbura in locuri nebanuite, cel putin de partener. Iar barbatii nu fac exceptie de la regula!

 

Daca in timpul unei partide de sex mediocru este considerat normal ca cel putin unul dintre parteneri sa se gandeasc la altceva, in timpul unui moment sexual incendiar poate parea bizar. Insa nu este, cu atat mai putin in cazul barbatilor. Rich Santos, scriitor din New York si blogger al editiei americane a revistei “Marie Claire”, sustine din propria experienta, dar si din cea a prietenilor sai, ca sunt unele ganduri care trec prin mintile barbatilor chiar si in timpul celor mai pasionale partide de sex.

 

“Cum am ajuns aici?” – uneori, barbatii se intreaba, aproape retoric, ce au facut in ultimele 24 de ore sau de cand au cunoscut femeia cu care fac sex ce anume au facut pentru a ajunge intre asternuturi cu ea.

 

“Daca dau pe langa!?!” – o teama comuna a barbatilor in timpul sexului este “sa dea pe langa”, adica sa nimereasca, de fapt, osul pelvian al femeii in locul orificiului vaginal.

 

“Am inceput sa obosesc. Nu stiu cat mai tin” – cei care nu sunt in cea mai buna forma fizica resimt repede oboseala, motiv pentru care isi fac griji ca nu vor mai putea sustine ritmul in timpul sexului.

 

“Oare ce-o face X acum?” – desi ar trebui sa fie ultimul lucru la care s-ar putea gandi un barbat in timpul sexului, se intampla sa-si puna intrebari cu privire la unde se afla un anumit prieten sau mai multi prieteni ai sai in momentul sexului.

 

“Nu-ti da drumul!!!!” – o alta teama masculina este aceea a ejacularii precoce sau, pur si simplu, inainte ca ea sa fi atins orgasmul.

 

“Oare cat timp a trecut?” – problemele pe care si le pun barbatii cu privire la propriile performante sexuale vizeaza si durata sexului. Din acest motiv, uneori, barbatii se intreaba de cat timp fac sex si chiar cauta cu ochii, in timpul miscarilor sexuale, un ceas care sa le spuna de cat timp dureaza partida.

 

“Oare chiar a avut orgasm?” – dupa ce femeia se manifesta astfel incat indica faptul ca a avut orgasm, barbatii isi pun deseori intrebarea daca partenera a mimat climaxul sau a fost unul real. 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *