Search for content, post, videos

7 crize de identitate prin care trec femeile

Femeile se confrunta zilnic cu o multime de dileme. Cum ar putea sa le diminueze? Trec usor de la problemele legate de greutate, la responsabilitatile de la locul de munca sau la ingrijirea copiilor. Cum gasesc o solutie cand apare si o criza de identitate?

Iata 7 faze prin care trece orice femeie si care nu ar trebui ignorate, asa cum au fost aceastea creionate de psihologii britanici:

1. Femeia prea ocupata pentru ea insasi 

Corpul emite in permanenta semnale pe care cel mai des le ignoram. Fie suntem prea ocupate, fie nu vrem sa ne gandim ca suferim de vreo boala. E uimitor cum hormonii femeilor sunt in stransa legatura cu simptomele fizice si asta face ca starea noastra de spirit sa fie schimbatoare. Oboseala, vazuta ca un lucru obisnuit, poate semnala un dezechilibru tiroidian. Bucurati-va de scurte momente de relaxare si nu ignorati durerile! Medicul sau terapeutul, dupa caz, va poate ajuta sa le rezolvati.

2. Femeia care se simte mereu vinovata

In permanenta vi se pare ca ati gresit cu ceva? Purtati o vina care poate nici nu exista? Mare atentie, organismul poate avea de suferit.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *