Search for content, post, videos

7 cadouri oferite de barbati si ce inseamna, de fapt, ele

Femeile petrec mult timp, mai ales la inceputul relatiilor de cuplu, incercand sa descifreze mesajele ascunse din spatele gesturilor partenerilor lor.

El prefera sa poarte camasi roz. Asta ce inseamna? Ca este confortabil cu sexualitatea lui sau este mai efeminat decat vrea sa lase impresia? Dupa ce ati vorbit seara de seara la telefon, doua seri la rand nu a dat niciun semn? Oare si-a pierdut interesul? El a cumparat iubitei un parfum. Este un cadou ales aleatoriu sau nu-i place parfumul ei? Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele intrebari pe care si le pun femeile cu privire la gesturile partenerilor lor. Chiar daca ele apreciaza gesturile frumoase si mai cu seama cadourile, totusi se intreaba ce vor ei alegerile facute in materie de cadouri. Iata sapte din cadourile oferite frecvent de barbati si care sunt mesajele ascunse in spatele lor.
1. Flori

Niciun barbat nu da gres cand ofera flori partenerei. Ce-i drept, depinde si de flori. Multe dintre romance asociaza, spre exemplu, garoafele cu florile ieftine pe care le ofereau profesoarelor. Insa un buchet foarte voluminos de garoafe sau garofite arata, intr-adevar, superb si vor fi apreciate la fel de mult cum ar fi oferirea unui trandafir drept cadou. Totusi, ce inseamna cand un barbat ofera flori partenerei lui?! Depinde de ocazia cu care le ofera. Spre exemplu, un barbat care ofera cate o floare la primele intalniri cu femeie pe care incearca sa o cucereasca este nerabdator sa puna efectiv mana pe ea. Daca un barbat ofera mereu flori de ziua partenerei ei, se prea poate ca el sa fie total lipsit de creativitate sau de bani. Pe de alta parte, un barbat care vine acasa cu cate o floare, ocazional, fara a marca un moment special, este pur si simplu atent si iubitor cu partenera lui. Practic, asta reprezinta florile: un gest simplu prin care el arata ca s-a gandit cu drag la ea.

2. Bomboane

Daca bomboanele sunt oferite de Sfantul Valentin este clar ca barbatul vrea, pur si simplu, sa scape de obligatie sau ca efectiv nu a stiut ce sa cumpere asa ca a intrat in primul magazin aflat in drum spre casa si a luat o cutie de bomboane. Pe de alta parte, oferirea bomboanelor drept cadou poate fi si o declaratie ascunsa a barbatului care incearca astfel sa-i transmita iubitei sale ca o place asa cum este, ca o considera sexi, atragatoare si ca nu are absolut nimic impotriva daca mananca impreuna bomboanele seara.

3. Bijuterii

Un barbat care cumpara unei femei o bijuterie arata ca este implicat in relatia pe care o are cu ea. O bijuterie drept cadoul, indiferent ce fel este, denota angajamentul puternic al barbatului fata de partenera sa.

4. O carte

Un barbat care ofera cadoul unei femei o carte spune multe despre acesta. In primul rand, arata ca barbatul este interesat el insusi de lectura. Totodata, arata ca-si doresti si ca partenera lui sa fie interesata de aceleasi lecturi. Daca stie ca si ea este pasionata de carti, atunci este clar ca a avut in vedere hobby-ul ei atunci cand a cumparat cartea. Oricum ar fi, un barbat care ofera carti cadou unei femei este numai bun de pastrat!

5. Obiecte casnice

Ai primit un toaster sau un blender de la iubitul tau? Daca acest lucru se intampla dupa multi ani de convietuit impreuna este un gest care arata ca el vrea sa-i usureze ei munca in bucatarie. Dar daca sunteti impreuna de doar trei luni si el se prezinta cu un mixer drept cadou, atunci situatia este cel putin suspecta. El trebuie intrebat de ce a ales mixerul drept cadou cand relatia este inca la inceput.

6. Lenjerie intima

Orice femeie stie ca atunci cand primeste lenjerie intima cadou de la un barbat, in realitate, cadoul nu este doar pentru ea, ci este un fel de a-si face sie insusi un „cadou” erotic. Ca sa nu mai vorbim gusturile si cunostintele unui barbat in materie de lenjerie intima lasa, adesea, de dorit. Sunt multe femei care abia stiu ele sa-si cumpere un sutien potrivit, daramite barbatul. Oricum ar fi, un astfel de cadou manifesta si lipsa de creativitate si interes sexual exprimat intr-un mod neexplicit. Insa trebuie avut in vedere si de cate ori femeia a primit un astfel de cadou de la partener. Daca mereu obisnuieste sa ii ia lenjerie intima, atunci gestul trebuie sa dea de gandit femeii. Daca este un cadou „izolat”, atunci mai bine se bucura impreuna de el si nu pune mult pret pe intelesul ascuns al cadoului.

7. Ceva lucrat manual

Un barbat care ofera unei femei un obiect lucrat manual, unic, este numai bun de pastrat. Asta arata ca s-a interesat, in primul, de cadou, de felul in care este facut si, mai mult, isi considera partenera unica si ca, in consecinta, ea merita sa aiba ceva ce nimeni altcineva nu are exact la fel.

 

loading...
<

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *