Search for content, post, videos

7 alegeri pe care le vei regreta peste 10 ani

In viata nu faci intotdeauna cele mai potrivite alegeri si asta pentru ca nimeni nu te indruma pe calea cea dreapta. Sunt lucruri de care ajunge sa iti para rau, insa nu mai poti da timpul inapoi. Iata 7 dintre alegerile pe care le-ai putea regreta mai tarziu.

1. Porti o masca pentru a-i impresiona pe ceilalti
Daca iti maschezi adevarata personalitate, la un moment dat vei uita si tu cine esti cu adevarat. Nu te teme de judecata celorlalti. Daca esti constient cine esti cu adevarat si ceea ce insemni pentru tine multumeste-te cu asta si nu incerca sa fii perfectiunea intruchipata pentru a-i impresiona pe ceilalti. Impresioneaza-i mai degraba cu modul in care reusesti sa treci peste imprefectiunile tale.

2. Lasi alte persoane sa iti hotarasca viitorul
Cea mai mare provocare in viata este sa descoperi cine esti si sa fii fericit cu ceea ce ai aflat despre tine. Probabil ca uneori vei face lucruri care pentru altii vor parea o nebunie, dar asumati-le si nu-i lasa pe cei din jur sa ia decizii in numele tau.

3. Iti alegi prost prietenii
Nu te lasa influentat de cei care nu au o atitudine pozitiva. Indeparteaza-i de tine! Ei nu au nicio sansa sa apese pe tragaci daca nu le dai arma.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/MWc5ip )

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *