Search for content, post, videos

6 trucuri sa iti cunosti partenerul cu adevarat. Este demn de increderea ta?

Abia ai ajuns sa il cunosti si esti in stare sa ii pui lumea la picioare, insa poti spune cu siguranta ca noul tau partener iti merita increderea acordata? Iata cateva cai usoare prin care te poti lamuri cine este cu adevarat!
1. Analizeaza-i viataAcorda putina atentie vietii lui personale sau profesionale si iti vei da seama cu ce tip de barbat ai de-a face. Relatiile de prietenie sau profesionale de lunga durata din viata lui ar trebui sa iti spuna daca a reusit sa castige increderea altor persoane. In cazul in care nu are macar un prieten apropiat, iar viata lui profesionala se bazeaza pe principiul „Azi aici, maine in Focsani!”, ai motive intemeiate sa te indoiesti de el.

2. Observa-i comportamentulVorbele pot fi inselatoare, insa comportamentul sau iti va spune multe despre el. Tine-l sub observatie si vezi cat respect acorda altor persoane din viata lui. Vezi cat de barfitor este, pentru a-ti da seama cat de sincer este cu cei din jur. Daca ti-a impartasit secretele intime ale prietenilor sai si pare ca ii judeca aspru, este posibil ca si intimitatile pe care i le impartasesti tu sa ajunga rapid la urechile altora.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *