Search for content, post, videos

6 semne ca vrea sa faca sex cu tine

Unele semnale sunt perfect evidente atunci cand vine vorba de cheful de sex, precum cele verbale, cand ti se spune in mod explicit.


Dar exista si semne care dezvaluie ca vrea sa faca sex cu tine mult mai discrete.

 

Janine Driver, autorul cartii “You Say More Than You Think” (“Spui mai mult decat crezi”) a analizat comportamentul masculin in preajma femeilor si a constatat ca exista unele semne care indica faptul ca barbatul si-ar dori sa faca sex cu femeia de langa el. Aceste indicii nu sunt atat de evidente, precum o erectie intamplatoare sau, pur si simplu, intrebarea “Nu vrei sa urci la mine sa bem un pahar de vin?”

 

1. Are o “erectie oculara” – pupilele barbatului se dilata atunci cand incepe sa fie excitat, chiar daca este vorba doar de o excitare mintala pe fondul dorintei sexuale.

 

2. Isi baga degetul mare in gaica pantalonului – cand un barbat este in prezenta unei femei cu care ar vrea sa faca sex, tinde sa atraga atentia, chiar involuntar, asupra bazinului sau si a barbatiei ascunse in pantaloni. Din acest motiv, cand un barbat se simte sexual atras de o femeie tinde sa-si bage degetul mare in gaica de la pantaloni, dorind in mod subconstient sa atraga atentia asupra zonei intime.

3. Isi atinge des nasul – exceptand situatiile in care ii este frig la nas sau il mananca, scarpinatul nasului este un semn de dorinta sexuala. Un studiu publicat recent in Journal of the Royal Society of Medicine arata ca exista terminatii nervoase in tesutul nazal al barbatilor care fac legatura cu tesutul sexual.

Slabeste fara stres: stabileste-ti propriul program care sa te ajute!

4. Vorbeste cu o voce mai grava si mai joasa – o cercetare publicata in 2010 a aratat ca toate persoane, femei si barbati, coboara vocea atunci cand vorbesc in prezenta unui potential partener pe care il doresc sexual.

 

5. Te prinde de umeri – umerii femeii, chiar daca sunt acoperiti de haine, reprezinta o zona erogena puternica ce starneste imaginatia barbatilor. Din acest motiv, un barbat atras de o femeie va avea impulsul de a o prinde pe umeri in timpul conversatiei, obiceiul fiind doar in aparenta o simpla gesticulatie.

 

6. Pune mana pe curbura spatelui cand o ia in brate – daca un barbat pune mana pe curbura spatelui in timp ce imbratiseaza sau pupa o femeie este un semn clar ca o doreste, chiar si fara sa-si dea seama. Altfel, nu ar atinge-o acolo.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *