Search for content, post, videos

6 semne ca el este barbatul cu care merita sa te casatoresti

Se spune ca dragostea este oarba, insa intr-o relatie exista un moment in care trebuie sa spui lucrurilor pe nume. Iata in continuare cateva indicii care te pot ajuta sa evaluezi legatura dintre tine si iubitul tau si sa intelegi daca este sau nu persoana potrivita alaturi de care sa-ti traiesti viata.

1. Are simtul umorului

Dintre toate caracteristicile esentiale pentru a trece prin viata cu succes, simtul umorului este in top. Dar ce inseamna mai exact simtul umorului? Sa glumesti pe seama altcuiva sau in momente nepotrivite poate fi contraproductiv. Simtul umorului pe care trebuie sa il cauti este pozitiv, este cel care face viata mai distractiva si perioadele dificile mai usor de depasit.

2. Ii pasa de ceea ce crezi

O persoana care intreaba si care te asculta, care isi aminteste ceea ce i-ai spus, o persoana care iti raspunde cu empatie si cu sinceritate, cu care poti comunica, aceea este cea mai in masura sa formeze un cuplu cu tine. Partenerul tau ar trebui sa fie capabil sa ia parte la o discutie pe absolut orice subiect, indiferent daca este familiarizat sau nu cu el.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *