Search for content, post, videos

6 semne ca ar putea sa te ceara in casatorie de Sarbatori

Sarbatorile de iarna, fie Craciunul, fie Revelion, sunt momente ideale pentru a face o propunere in casatorie drept cadou, iar destul de multi barbati aleg tocmai aceasta perioada a anului pentru a-si cere iubitele de sotie.

 

Cum nicio decizie „mare” nu apare din senin, fiind de regula precedata de diverse activitati si stari emotionale, exista anumite semne care pot dezvalui intentiile partenerului.

 

1. Nu te-a intrebat ce vrei de Craciun

 

Pentru a nu da cu bata in balta, multi barbati isi intreba iubitele ce cadou vor de Craciun. In felul acesta merg la sigur. Dar cand el nu intreaba de niciun fel ce ti-ai dori cadou, inseamna ca stie deja ce o sa-ti cumpere, iar in relatiile de lunga durata ar putea fi vorba chiar de un inel de logodna.

 

2. Nu cere detalii despre cadourile pe care tu spui ca le vrei

 

Chiar daca nu te-a intrebat, poate i-ai spus tu, mai pe fata sau mai discret, ce ti-ar placea sa primesti de Craciun sau ce ti-ar placea sa ai, pur si simplu, fara a asocia acel ceva cu termenul „cadou”. In cazul in care barbatul nu stie ce sa-ti ia de sarbatori, el pune intrebari cu privire la ceea ce-ti doresti. Daca este vorba de o pereche de pantofi, evident ca aduce in discutie culoarea si cat poti la pantofi. Sau daca este vorba de un smartphone, s-ar putea sa se refere si la culoare, dar si la preferintele tale tehnologice. Insa, daca tu spui pe fata ce vrei de sarbatori sau ii faci aluzii (care pot fi chiar evidente) si el nu reactioneaza de niciun fel, inseamna ca stie deja ce cadou trebuie sa-ti ia sau ti l-a luat deja. Ca in cazul precedent, se prea poate sa fie vorba de un inel de logodna.

 

3. Il prinzi vorbind cu mama ta/sora ta/prietenea ta cea mai buna

 

Intr-adevar, se poate ca el sa discute cu mama ta/sora ta/prietena ta despre ce fel de pulover ti-ar dori de sarbatori, dar sunt slabe sanse. Barbatii nu prea apeleaza la un astfel de ajutor decat daca este vorba de un cador foarte important. Din acest motiv, daca il prinzi vorbind cu o persoana de sex feminin foarte apropiata tie si amandoi zambesc cu subinteles cand iti ofera un motiv oarecare al discutiei, inseamna ca este in pregatire ceva maret!

 

4. Faceti ceva iesit din comun de Sarbatori

 

Daca in ultimii ani v-ati obisnuit sa faceti Craciunul la ai lui sau la ai tai, iar Revelion il petreceti dantuind pe undeva, dar de data asta el are initiativa unei plecari la munte, spre exemplu, inseamna ca aceste Sarbatori de Iarna sunt mai deosebite. Daca este initiativa lui de a face ceva iesit din comun de sarbatori, daca insista sa mergeti undeva sau iesiti in oras intr-un anumit loc ales de el, inseamna ca are ceva in pregatire si se prea poate sa fie vorba de o cerere in casatorie. Altfel, nu ar depune el atatea eforturi!

 

5. Vrea „sarbatori linistite”

 

In perioada dintre Craciun si Revelion, casa voastra (a ta, a lui, a altcuiva, dar inchiriata – nu conteaza!) este mai mereu plina de prieteni veniti in vizita sau chiar vor mergeti in vizita si prin oras in aceasta perioada. Dar anul acesta el spune ca nu prea are chef de multa lume, ca vrea sa stea linistit. Daca ii sta in fire sa fie in vrie de sarbatori, o astfel de afirmatie ar trebui sa te puna pe ganduri. Inseamna ca vrea sa stea doar cu tine si cu siguranta nu are de gand sa stati doar la filme, cu jumarile si floricelele in brate! Daca cauta momente intime cu tine si doar cu tine, intr-o perioada cand, alte dati, erati mereu inconjurati de familie si/sau prieteni, se poate sa aiba in gand sa te ceara de sotie.

 

6. Ati discutat deja de casatorie

 

De regula, o cerere in casatorie nu vine chiar fara niciun fel de prevestire, pur si simplu, din senin. Un barbat care cere in casatorie o femeie deja a avut cateva discutii cu ea despre planurile de viitor – poate nu neaparat de actul casatoriei, ci poate de cum isi vede ea nunta sau de cum si-ar dori sa-si decoreze impreuna casa. Daca au existat deja discutii despre o viata impreuna, despre planuri pe termen lung in relatie, inseamna ca-si vede viitorul alaturi de tine si ca asteapta totusi momentul potrivit pentru a-ti pune „marea intrebare”, iar Sarbatorile de Iarna sunt ideala pentru o cerere in casatorie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *