Search for content, post, videos

6 semne ca ai nevoie urgenta de sex

Treci printr-o perioada de „seceta”? Se mai intampla, mai ales daca tocmai ai iesit dintr-o relatie de durata si nu esti pregatita inca sa revii „pe piata”.

Asta nu inseamna ca trebuie sa accepti placid situatia, in special daca iti amintesti doar vag cand ai facut sex ultima oara. Pana la urma, exista o singura modalitate de a uita cat mai repede pe cineva: sa te urci din nou pe „cal”.

Cu atat mai mult, daca te regasesti in vreuna dintre ipostazele de mai jos (e grav daca sunt mai multe!), e cazul sa faci urgent o schimbare.

1. Browserul tau e plin de bookmark-uri cu site-uri XXX

Incearca sa tastezi un „p” in bara de sus. Hai, incearca! Sterge rapid istoricul de cautari pe Google (nu trebuie sa vada nimeni la ce te uiti tu) si pleaca de la calculator.

2. Postasul a inceput sa ti se para sexy

Parca arata mai bine decat ultima data, nu cumva merge la sala? In fine, daca ti se scurg ochii dupa el, dupa baiatul de la Xerox, dupa chelnerul din cafeneaua unde mergi de obicei, dupa tipul de la care iti cumperi ziarele si, ca sa n-o mai lungim, cam dupa fiecare barbat care iti apare in campul vizual, ar trebui sa-ti faci curaj si sa inviti pe cineva in oras.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *