Search for content, post, videos

7 pozitii sexuale cu care il vei innebuni pentru totdeauna

Fie ca vrei sa faci o impresie exceptionala barbatului care iti place si cu care vei avea prima noapte de sex, fie ca vrei sa-ti revigorezi relatia de cuplu, aceste pozitii sexuale sunt perfecte pentru ambele situatii, caci efectul este acelasi: innebunesc partenerul de placere.

 

1. Pozitia umeras

 

Incepeti partida de sex cu pozitia misionarului pentru ca mai apoi sa-ti pozitionezi picioarele trunchiul lui, astfel incat gleznele tale sa fie pe umerii lui. El continua sa te penetreze tinandu-te fie de glezne, fie imbratisandu-ti genunchii. Este pozitia ideala pentru penetrare adanca care-l va scoate din minti.

 

2. Pozitia secretara-sexi

 

Pune-l sa se aseze intr-un scaun de birou, avand picioarele departate. Mai apoi, asaza-te in poala lui, cu spatele la el si lasa-te penetrata. Daca aveti biroul in fata, apleaca-te spre el si sustine-ti trupul tinandu-te cu mainile de birou. In aceasta pozitie, poti sa ridici picioarele de pe parchet, sa le prinzi in jurul picioarelor lui departate, timp in care el te prinde cu mainile sale de solduri si-ti ghideaza miscarile. Este o pozitie de un erotism puternic, care nu doar ca-l va innebuni, dar permite si stimularea punctului tau G.

 

3. Pozitia prinsoare

 

Stai intinsa pe spate, cu picioarele lipite si pune-l sa se aseze peste tine, tinandu-si picioarele de o parte si de alta a picioarelor tare. Pe masura ce te penetreaza astfel, incordeaza coapsele pentru a crea o mai mare putere de frictiune, fapt ce-i va spori placerea in mod surprinzator.

 

4. Pozitia incolaciti

 

Asaza-te deasupra lui si trage-l spre tine pana cand amandoi stati fata in fata, pe verticala, cu piepturile lipite unul de celalalt. Picioarele tale sa fie incolacite in jurul lui. Este o pozitie foarte intima care permite contact vizual intre parteneri.

 

5. Pozitia femeia deasupra cu genunchii uniti

 

In timp ce el sta intins pe spate, asaza-te deasupra lui, dar nu-ti pozitiona picioarele pe langa coapsele lui, ci adu-le in fata, flexate. Practic, tu stai pe vine deasupra lui si ai genunchii lipiti. Chiarr daca ti se pare dificil sa te misti liber astfel, nu-ti face probleme. Este pozitia ideala pentru ca el sa te poate apuca de fese si sa ghideze el miscarile fara ca tu sa fii sfarsita dupa un minut de stat astfel.

 

6. Pozitia lingura despicata

 

Stai intinsa pe lateral in timp ce el te patrunde pe la spate, tinandu-te in brate. In acest timp ridica piciorul de deasupra si pune-l peste ale lui. Este pozitia perfecta pentru ca tu sau el sa stimuleze clitorisul. Mai mult, daca vrei sa il scoti din minti, stimuleaza-te singura caci niciun barbat nu rezista in fata unei femei care se masturbeaza.

 

7. Pozitia “un altfel de doggy style”

 

Stai in maini si in genunchi pe pat, in timp ce el te patrunde pe la spate. Fixeaza-te bine in saltea sau in spatarul patului astfel incat sa ai un punct bun de sprijin. Pune-l sa-ti ridice un picior tinandu-te de glezna si sa-l flexeze catre tine pentru o penetrarea mai adanca. Aceasta pozitia ii va satisface toate poftele sexuale primare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *