Search for content, post, videos

6 ponturi pentru o partida incendiara de sex care pot fi invatate din filmele porno

Stim cu totii! Filmele pentru adulti nu concorda cu realitatea. Pana una alta, putine femei au o elasticitate atat de mare pentru a se angaja in fel de fel de pozitii, iar barbatul care ne livreaza, sa zicem, pizza este departe de a fi un Apollo. Totusi, asta nu inseamna ca nu putem fura lectii din filmele pentru adulti.

 

Nu te dezbraca de tot

 

Exista un motiv pentru care femeile care joaca in filme pentru adulti isi pastreaza pantofii cu toc in picioare. Le alungeste piciorul, iar daca au calapodul comod, pot chiar sa sustina miscari lascive stand in picioare. Dincolo de acest lucru, barbatii adora tocurile folosite pe post de „manere” (cu conditia sa fie, totusi, pantofii perfect curati). Insa nu trebuie sa fie neaparat vorba de pantofi. Si sutienul este la fel de excitant.

 

Masturbeaza-te in timpul sexului si in „pauze”

 

Masturbarea nu este o activitate pe care trebuie sa o tii doar pentru tine. Este teribil de excitanta pentru barbat atunci cand femeia isi autoinduce placere in timpul sexului, sau in „pauzele” dintre „numere”. Pe langa acestea, sansele de a atinge orgasmul cresc exponential daca ea se masturbeaza.

 

Jongleaza cu preludiul si sexul

 

Rutina dauneaza grav oricarei relatii, inclusiv uneia sexuale. Abate-te de la pasii prestabiliti in partidele de sex cu partenerul. Daca obisnuiti sa aveti mereu parte de preludiu, poate sariti din cand in cand peste el. Daca preludiul este rar intreprins, introduce-l in „rutina” sexuala. Oricum ar fi, nu uita ca varietatea este esentiala pentru mentinerea interesului viu.

 

Vorbeste murdar, exprima-te

 

Sexul este momentul dezlantuirii. Acesta nu trebuie sa fie „tacut”, lipsit total de vreo forma de exprimare verbala. Chiar daca nu reusesti sa „articulezi” bine cuvintele datorita placerii si a miscarilor, nu inceta sa te exprimi cumva. De la gemete la cuvinte murdare sau la „indicatii” explicite, totul este permis.

 

Daca joci un rol, fa-o cum trebuie

 

Daca vrei sa-ti iei un costum pentru a juca un rol in timpul sexului, nu te limita la clasicele sortulete de menajera sau halate de asistenta. Fii creativa. Foloseste-te chiar de ceea ce ai in casa. Ai cumva o cravasa de la cursurile tale de echitatie, foloseste-o si intre asternuturi. Ai o bereta in stil frantuzesc, puneti-o pe cap, asoteaz-o cu o fusta de scolarita si o pereche de pantofi cu toc.

 

Fii atenta la nevoile tale

 

Barbatii se simt cu adevarat impliniti atunci cand partenerele ating orgasmul intr-un mod cat se poate de evident, dar sunt deseori frustrati, intr-o masura mai mare sau mai mica, de faptul ca iubitele lor nu spun ce le place, cum le place, cand le place. Este ca si cand ai pasi pe intuneric. Pentru ca partida de sex sa fie cu adevarat satisfacatoare si fizic, si emotional, si psihic, spune ce-ti doresti si/sau arata-i unde si cum iti doresti sa fii atinsa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *