Search for content, post, videos

6 motive stupide pentru care barbatii prefera brunetele

Se prea poate ca o blonda frumoasa sa atraga mai multe priviri decat o bruneta frumoasa, dar cand vine vorba de relatii de lunga durata si angajament barbatii le prefera femeile satene sau brunete.

 

Potrivit unui sondaj efectuat pe aproximativ o mie de barbati, 54% din reprezentantii sexului tare au marturisit ca prefera brunetele ca sotii si doar 16%, blondele ca partenere de viata. Aproximativ 30% din barbati au spus ca nu au preferinta in materie de culoare de par.

 

Va puteti gandi ca roscatele au fost scoase fara nicio jena din discutie, insa lupta intre culorile de par se da de secole intre cele cu parul deschis si cele cu parul inchis la culoare. Din acest motiv, roscatele sunt adesea puse in aceeasi categorie cu blondele.

 

Dincolo de cifrele indicate de sondajul citat de “Glamour”, motivele pentru care barbatii prefera brunetele au fost cele care au surprins nu numai analistii.

 

Potrivit cercetarii, barbatii prefera brunetele pentru relatii de lunga durata si casatorie, in defavoarea blondelor, pentru ca:

 

1. sunt mai “profunde”

2. sunt mai sensibile

3. au mai multa grija de aspectul fizic

4. gatesc mai bine

5. sunt gospodine mai pricepute

6. au mai multa experienta in pat

loading...
<

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *