Search for content, post, videos

5 motive pentru care ai sa regreti daca te razbuni dupa despartire

Despartirile, mai ales cele nevoite, sunt cat se poate de dureroase, uneori chiar pentru persoana care o initiaza.

Pentru cei care primesc lovitura acelui „Vreau sa ne despartim” este cu atat mai rau. Unele persoane au, insa, tendinta de a transforma acel rau intr-unul si mai mare prin razbunare.

 

Ce faci in camera ta dupa despartire este treaba ta! Poti sa arunci toate cadourile primite de la persoana iubita, sa rupi toate pozele, sa te afunzi intr-o galeata de inghetata sau intr-o sticla de whisky. Durerea, furia si, ulterior, dorul trebuie sa ramana insa acolo, ca manifestari, si nu trebuie exprimate prin razbunare.

 

Indiferent cat de satisfacator este doar gandul la ceea ce ar putea pati, de regula, el (dar poate fi si ea in ipostaza victimei razbunarii), exista motive serioase pentru care este bine sa ne abtinem, scrie Gena Kaufman, editor „Glamour”.

 

Iata 5 motive pentru care ai sa regreti daca te razbuni dupa despartire!

 

1. Dupa actul de razbunare, fostul va simti ca a avut si mai mare dreptate atunci cand ti-a dat papucii. La final, tu ai picat drept cea nebun si nicio persoana cu capul pe umeri (care nu ti-e cea mai bun prietena) nu va scuza ceea ce ai facut tu, dar il va compatimi pe celalalt.

 

2. Un act de razbunare chiar arata cat de eficienta esti gestionarea momentelor de criza. Nu spune nimeni ca esti nebuna, exagerata sau dusa cu pluta, dar tine cont ca stapanirea de sine este un semn al maturitatii, dar si al demnitatii.

 

3. Fara sa vrei, actul tau de razbunare va deveni o parte din trecutul tau. Chit ca o faci cat de discret se poate, tot se va afla. Si stii bine cum stau lucrurile? O fapta buna este uitata in primele cinci minute, dar una rea… Imagineaza-ti urmatoarea scena: la cateva luni, un an sau doi de la razbunare, se nimereste ca o persoana care stie ce-ai facut sa se fie intr-un grup de prieteni unde exista o alta persoana care stie de tine doar tangential, dupa nume, sa zicem. Dupa cateva explicatii nereusite cu privire la ce ai facut tu profesional, fara sa-ti doresti, vei fi recunoscuta, intr-un final, astfel: „Aaaaaa, tipa aia care a umplut cartierul cu poze cu iubitul in timp ce incearca sa faca deep throat cu o banana?”

 

4. Un act de razbunare te face sa pari inadaptabila in fata altor persoane.

 

5. Pui in situatii penibile alte persoane. Pana una alta, sunt sanse de aproape 100% sa fi avut prieteni comuni, iar o parte din ei poate ai vrea sa ii si pastrezi. Gandeste-te cum te-ar privi acestia dupa ce ar afla ca „ai comis-o” si cat de inconfortabil s-ar simti ei cand li se va ivi ocazia sa stea fata in fata cu tine, intr-un grup.

 

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  ”Diferenta dintre o greseala ce te poate duce la esec total si succes este atitudinea.

  Solutii Adecvate pentru Combaterea Crizei Economice Cea mai noua oferta de

  lucru!

  Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!

  NU este necesara niciun fel de experienta!

  Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!

  Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.

  Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.

  Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.

  Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

  Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de

  email: doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *