Search for content, post, videos

6 moduri de a face sex in toate colturile casei

Cine are impresia ca doar dormitorul este locul ideal pentru a face sex se insala. Orice incapere din casa poate fi transformat intr-un colt numai bun pentru sex.

 

Bucataria

 

Exceptand aragazul, aproape orice loc din bucatarie poate fi transformat intr-ul coltisor de facut sex. Dincolo de tejghea sau masa din bucatarie, numai bune ca suport, exista si scaunele. Spre exemplu, pentru femeile care vor “sa-si puna barbatii la punct”, pot recurge la pozitia femeia deasupra asezandu-si partenerii pe un scaun de bucatarie, pus in centrul incaperii. Partea buna a acestei pozitii pe o astfel de mobila de bucaratie este inaltimea: de regula, scaunele de bucatarie sunt inalte exact cat trebuie pentru ca femeia sa se poata misca cu usurinta deasupra barbatului ei asezat fara sa oboseasca prea repede si prea tare.

 

Biroul

 

Daca locuinta este conceputa si cu o incapere tip birou, atunci nu exista nimic mai senzual decat jocul sexual al “directorului cu secretara” sau al “directoarei cu subalternul”, in functie de care dintre parteneri vrea sa fie dominantul si dominatului. Mai mult, femeia isi poate atata usor barbatul purtand o fusta scurta si prefacandu-se ca se suie pe un scaun sau pe o treapta pentru a ajunge la rafturile de sus ale bibliotecii pentru a lua un dosar. Sexul in incaperea birou este foarte senzual tocmai pentru ca permite partenerilor sa joace roluri.

 

Sufrageria

 

Sunt o multime de pozitii sexuale care pot fi puse in practica in sufragerie, aceasta camera oferind, in functie de mobilier, chiar mai multe oportunitati sexuale decat dormitorul. Femeia poate sta in genunchi pe canapea, sprijinita in maini de margine, sau in genunchi pe fotoliu sprijinita de spatar in timp ce se lasa patrunsa de la spate de catre partener. Mai mult, covorul poate servi ca un “asternut” pentru sex, dar cu o singura conditie: sa aveti grija la arsurile care pot aparea pe piele, spre exemplu pe genunchi, de la frecare.

 

Sala de masa

 

Aceasta incapere, dining room, nu prea exista in Romania in urma cu multi ani, romanii fiind obisnuiti sa-si foloseasca sufrageria pentru mesele mai mari in familie sau cu prietenii. Insa, mai nou, tot mai mult romani (cu posibilitate, ce-i drept) isi fac un fel de extinderi ale bucatariei care serveste drept sala de masa. Intr-o astfel de incapere, masa mare de lemn este ideala pentru sex. Tocmai aceasta este, de fapt, tot farmecul sexual al salii de masa: faptul ca masa este suficient de stabila si de mare ca dimensiune pentru ca partenerii sa se desfasoare liber pe ea.

 

Baia

 

Sexul in baie, pe cat de excitant, pe atat de precaut trebuie sa fie. Din pacate, in baie au loc cele mai multe accidente, iar daca “personajele” sunt prea prinse in fierbinteala momentului se prea poate sa se lase incheieturi luxate. Insa, cu putina precautie, baia este un alt loc numai bun pentru a face sex. Faptul ca ai la dispozitie toate gelurile de dus, cremele si apa care se scurge pe trupurile lipite face ca intreaga experienta sexuala sa fie mai intensa. Totusi, baia nu este ideala pentru cei care se protejeaza folosind prezervativul, caci apa si diversele geluri folosite fac ca acesta sa devina ineficient. Din acest motiv baia este recomandata ca loc pentru sex pentru cuplurile care folosesc alte mijloace de protectie.

 

Debaraua

 

Oricat de mica ar fi o locuinta, cu siguranta trebuie sa aiba o debara. In aceasta pot fi rafturi pe care se tin borcanele cu gem si zacusca sau chiar masina de spalat in cazul in care debaraua este suficient de aproape de baie sau de bucatarie ca masina de spalat sa poata fi legata la sistemul de alimentare cu apa si de scurgere. Oricum ar fi, si debaraua este un loc bun pentru sex, pentru ca femeile se pot tine cu mainile de rafturi in timp ce stau cu picioarele incolacite in jurul soldurilor partenerului care le ridica si indruma fesele cu mainile. In cazul in care exista o masina de spalat in debara, o puteti folosi ca suport pentru sex chiar si in timpul programului de stoarcere.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *