Search for content, post, videos

6 lucruri pe care fiecare sotie ar trebui sa le faca fara sotul ei

 

Cand esti proaspat maritata nu ti-ai scapa o clipa sotul din ochi. Sunteti indragostiti pana peste urechi si ati vrea sa nu fiti despartiti nici o secunda. Femeile care au acumulat experienta in mariaj sustin insa ca sunt lucruri pe care ar trebui sa le faci si singura, pentru binele psihic al amandurora.

1. Ia-ti o scurta vacanta

Timpul petrecut singura te va ajuta sa iti incarci bateriile si, de ce nu, sa iti amintesti de ce te-ai indragostit. In plus, iti vei da seama ca, atunci cand esti singura, chiar si intr-o simpla excursie de o zi, vei face lucruri cu totul si cu totul diferite fata decat daca ai fi petrecut in compania partenerului. Si asta pentru ca oamenii sunt diferiti si oricat ati vrea, nu va plac intotdeauna aceleasi lucruri.

2. Mergi la un film

Daca nu esti pe aceesi lungime de unda cu sotul tau in materie de cinematografie, cu siguranta ajungeti sa va certati pe telecomanda pentru ca tu ai vrea sa vezi un film SF, iar el un documentar. Da o fuga pana la cinematograf si vezi acolo un film bun! El se va bucura ca e stapan pe telecomanda, iar tu te vei relaxa intr-un fotoliu comod de la cinema urmarind o productie noua.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *