Search for content, post, videos

6 lucruri pe care barbatii nu le observa in timpul sexului

In timp ce femeile sunt mai constiente de sine si de ce se intampla in jurul lor, chiar si atunci cand fac sex, barbatii sunt mai pierduti in fierbinteala momentului si chiar nu observa unele lucruri care, de altfel, le obsedeaza pe femei.

 

Femeile observa chestii si in timp ce fac sex, iar acest lucru nu este unul tocmai bun. O femeie care o sa se uite la cum I se misca burtica in timp ce se lasa patrunsa nu se poate bucura de momentele de placere sexuala. Barbatii in schimb sunt mai “intelepti”, caci ei chiar nu observa multe lucruri in timpul partidelor de sex, iar adesea este vorba chiar de acele chestiuni care le jeneaza pe femei.

 

Kilogramele in plus

 

Degeaba isi trage burta o femeie in timpul sexului, partenerul ei nu o sa fie constient de colaceii ei tocmai in momentele de placere. Motivul? In timpul sexul, mai exact atunci cand exista placere sexuala, este eliberat un cocktail de hormoni, printre care se numara oxitocina, testosteronul si dopamina. Toate acestea fac ca barbatul sa se piarda in valtoarea sexuala si sa nu mai vada ca partenera lui are cateva kilograme in plus. Asadar, femeile ar trebui sa renunte sa se mai preocupe de silueta in timp ce fac sex.

 

Forma sanilor

 

Unele femei sunt preocupate de forma sanilor proprii. Unele ii considera prea indepartati (asa-zisii sani “certati”), altele considera ca au sanii prea lasati sau ca unele pozitii chiar nu le avantajeaza bustul. Ei bine, prea putin conteaza pentru barbati cum arata sanii unei femei. Daca a ajuns cu ea in pat, inseamna ca o doreste sexual si ca o vrea cu tot cu sani cu tot, asa cum or fi ei. Mai mult, barbatii se simt excitati si de simpla apropiere trupeasca pe care o au cu femeile cu care fac sex, iar forma sanilor, cat de tepeni sunt sau nu, chiar nu este o miza in momentele de placere.

 

Cosurile sau iritatii

 

Unora dintre femei le apar iritatii si chiar cosuri in diverse parti ale trupului, de la fata, la spate si chiar pe fese. Aceste imperfectiuni sunt teribil de deranjante pentru femei mai ales daca sunt in zone pe care le pot ascunde in timpul zilei, dar nu si in timpul sexului. Insa pentru barbati prea putin conteaza daca ea are doua cosuri pe spate si mici buburuze pe fund. Chiar daca el se va avanta sa apuce fesele partenerei ei, tot nu va observa micile imperfectiuni.

 

Parul usor crescut

 

Sunt femei care chiar incearca sa se eschiveze de la partide de sex doar pentru ca nu au apucat sa se epileze. Ei bine, nu conteaza pentru barbat daca picioarele nu sunt perfect fine sau in zona intima a inceput sa apara par. Deranjant ar fi doar daca ea ar avea adevarate paduri pe corp, insa parul in crestere chiar nu supara la vedere niciun barbat. Mai mult, sunt unii reprezentanti ai sexului tare care chiar prefera femeile cu podoaba pubiana, in devafoarea celor epilate total. Motivul? Acestia considera o femeie cu par pubian o femeie in adevaratul sens al cuvantului si nu sunt incantati sa faca sex cu o “copilita” careia inca nu i-a crescut parul.

 

Parul si machiajul

 

Femeile degeaba se machiaza, isi retuseaza machiajul sau isi aranjeaza parul inaintea partidelor de sex pentru ca oricum vor fi ravasite dupa. Mai mult, pentru barbati nici nu conteaza cum ii sta parul sau ca I s-a intins mascara partenerei lui. In plina placere sexuala, prea putin conteaza aceste detalii. Femeile ar trebui sa se preocupe de par si de machiaj in timpul sexului, lasandu-se mai bine prada placerii.

 

Stramtoarea vaginului

 

O alta grija a femeii in timpul sexului este dimensiunea vaginului ei si cat de mult s-a dilatat. Multe isi fac probleme ca ar fi prea “largi”. Insa, pentru majoritatea barbatilor, odata intrati, nu mai conteaza nimic. Nici macar dimensiunea vaginului partenerei. Sa fim seriosi! Niciun barbat nu sta sa-si evalueze geometric vaginul iubitei sale in timp ce face sex cu ea. Deci femeile ar trebui sa se descotoroseasca si de aceasta grija inutila.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *