Search for content, post, videos

6 greseli pe care le fac proaspetele neveste si care pot distruge o casnicie

Sociologii au intocmit o lista cu 6 greseli pe care femeile proaspat maritate le fac fara chiar sa isi dea seama. Nu sunt niste erori flagrante, insa aceste prostioare pot afecta grav casnicia.

1. Faci afirmatii jignitoare

Chiar daca nu te-ai certat pana acum cu iubitul, inevitabil mici neintelegeri vor aparea dupa casatorie. Doar ca trebuie sa ai grija sa nu spui lucruri jignitoare, oricat de suparata ai fi. Spune-i unde a gresit si cu ce te-a suparat si punct. Cuvintele urate vor fi si mai dureroase daca ii atingi corzile sensibile pe care deja i le-ai dibuit.

2. Il trimiti poruncitor sa duca gunoiul

Nu te transforma intr-un mic dictator. Vrei sa te ajute? Cere-i-o cu zambetul pe buze si nu te va refuza. Lasa-i biletele lipite pe frigider cu mesaje amuzante si lucrurile se rezolva de la sine, fara scandal. Daca iti doresti o familie puternica si fericita, nu trebuie sa te superi pe fleacuri.

3. Renunti sa mai flirtezi cu el

Doar pentru ca v-ati casatorit nu ar trebui sa te opresti din flirtat. Daca o faci, magia iubirii va incepe sa dispara. Trimite-i mesaje provocatoare iubitului tau sot chiar cand e la serviciu, fa-i mici cadouri surpriza sau organizeaza o iesire in locul in care v-ati intalnit prima data si vei mentine in acest fel prospetimea relatiei.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Atunci când va doriti cu intensitate ceva, când sunteti entuziasmati de scopurile voastre, sau când aveti credinta profunda ca veti reusi sa va atingeti scopurile catre care tindeti, acestea se împlinesc mult mai rapid. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viata”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email:doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *