Search for content, post, videos

6 compromisuri pe care nu trebuie sa le faci niciodata intr-o relatie

Ai crezut ca este sufletul tau pereche, dar ceva parca nu merge exact cum trebuie? Psihoterapeutii de cuplu spun ca trebuie sa-ti asculti cu atentie instinctele si sa realizezi atunci cand faci niste compromisuri care, mai tarziu, se vor intoarce impotriva ta. Iata ce nu trebuie sa faci niciodata:

1. Nu renunta la prietenii tai. Nimic nu este mai simplu decat sa-ti rogi cea mai buna prietena sa te inteleaga ca vrei sa-ti petreci diminetile alaturi de iubitul tau, renuntand astfel la ceremonialul vostru intim al cafelei de dimineata. Dar atentie! Prietenii au fost langa tine si inainte de a-ti cunoaste iubitul/iubita si daca acesta/aceasta iti cere sa renunti la prieteni pentru ca nu-i plac, ii considera plictisitori, enervanti etc, ar trebui sa auzi un semnal de alarma. Nu se poate ca TOTI prietenii tai sa fie antipatici. Mai degraba vrea sa te destabilizeze emotional departandu-te treptat de cercul tau de suport. 

2. Nu poate sa-ti impuna perceptia asupra corpului tau. Iti spune ca esti grasa, ca esti urat, chel, ai picioare strambe? Fugi cat te tine pamantul! Poti sa faci diferenta cand spune acest lucru doar pentru a te critica si cand o face in spirit de gluma (fara insa a exagera) sau pentru a te ambitiona sa schimbi ceva in bine la tine. 

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *