Search for content, post, videos

6 cele mai explozive combinații de zodii în materie de sex. Cu el iese scântei dacă ajungi în pat

sex in functie de zodie

Sexul este foarte important, iar daca alegi aprtenerul ideal vei avea o viata detensionata. Nu mai este un secret faptul ca sexul este un bun remediu antistres, asa ca, doamnelor, cititi care este parteneul ideal pentru o partida de neuitat.

BERBEC+SĂGETĂTOR

Aceste două zodii se potrivesc perfect. Sunt persoane active, cărora le place sportul, să facă mișcare în orice loc, aventurieri, iar când vine vorba de o partidă sexuală, cei doi nativi nu țin cont de locul în care se află și riscă orice. Adrenalina îi ține în priză.

FECIOARĂ+ TAUR

Cel două zodii sunt unele dintre cele mai determinate, pot afce sex și fără să simtă ceva unul față de celălalt. Tot ce contează pentru ei este cum se simt fizic. Nu sunt firi romantice, iar Taurul apreciază perfecțiunea Fecioarei, care la rândul ei este impresionată de puterea acestuia.

GEMENI+VĂRSĂTOR

Sunt printre cele mai carismatice zodii. Le place să se joace, iar când sunt în pat se răsvrătesc, folosesc un limbaj murdar, iar sexul este cu adevărat incendiar. Gemenii și Vărsătorii sunt foarte deschiși la minte și încearcă orice este nou în materie de orice, în special de sex.

Citeste continuarea pe elli.ro 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *