Search for content, post, videos

5 tipuri de foste iubite ale lui de care trebuie sa te feresti!

Este normal ca iubitul tau are foste prietene, dar unele iti pot afecta serios relatia. Afla care sunt tipurile de foste de care este bine sa te feresti.

1. Cea care are copiii lui

Pe masura ce inaintam in varsta, devine din ce in ce mai posibil ca cel pe care am pus ochii sa aiba copii. O data cu copiii, vine si mama lor. Asta inseamna nu numai ca prietenul tau are un trecut intens, dar ca va trebui sa vorbeasca si sa se vada cu fosta periodic… pentru tot restul vietii. Nu este cazul sa devii geloasa, intrucat mereu copilul va fi pe primul loc(sau cel putin asa este normal). Nu incerca sa te imprietenesti cu fosta, pastreaza o limita si nu descuraja relatia dintre cei doi daca este una inofensiva si prietenoasa.

2. Cea care nu-l lasa in pace

Aceasta face parte din categoria celor peste care dai oriunde. Prietenul tau insista ca sunt doar amici, dar pentru nu stiu ce motive dubioase, apare si ea la orice eveniment, petrecere sau film la care te duci cu prietenul tau. copiiDe asemenea, pe tine te ignora, are grija numai de el si depana amintiri in care este implicat si actualul tau prieten. Cel mai bine este sa-i atragi atentia prietenul tau ca fosta are alte intentii decat sa ramana doar amici si incearca sa te comporti normal in preajma ei, fara sa faci scene. Astfel, iubitul tau va aprecia ca nu esti la fel de insistenta ca fosta.

3. Cea care iti poate distruge cariera

Daca ai tendinta sa iesi cu colegii de munca, este posibil ca si ei sa aiba foste din aceeasi firma. Asta inseamna ca unele pot fi chiar dornice sa se razbune pe „cei care au reusit sa scape”. Daca dai nas in nas cu o fosta de-a iubitului tau care se intampla sa fie superioara in rang ca tine, comporta-te cu profesionalism, iar daca ea nu face la fel, explica-i ca ar trebui sa va tineti problemele personale departe de birou si ca puteti sa discutati in timpul liber.

4. Cea extrem de sexy

Gelozia nu te face mai frumoasa si nu te ajuta cu prea mult. Daca iubitul tau are o fosta foarte sexy, cel mai probabil este ca el te considera si pe tine la fel de sexy din moment ce sunteti impreuna. Daca vei comenta mereu pe seama ei si vei face glume rautacioase, vei deveni din ce in ce mai putin atragatoare pentru el. sexyDe asemenea, tine minte ca exista un motiv pentru care s-au despartit si ca personalitatea, increderea in sine si atitudinea pozitiva conteaza mai mult decat aspectul fizic si te face si mai sexy.

5. Cea maniaca

Unii barbati au foste care inca sunt obsedate de razbunare. Daca dintr-un motiv sau altul el inca mai discuta cu fosta care pretinde ca este insarcinata de 5 luni incoace sau care ii da foc la masina, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa incepi o relatie cu el. Daca iubitul tau chiar „pune botul” la tot, asta inseamna ca nu vei avea o relatie normala cu el, dar daca deja are ordin de restrictie impotriva ei, cumpara-ti si tu un spray paralizant. Pentru orice eventualitate.

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *