Search for content, post, videos

5 tipuri de barbati care trebuie incercati la pat

Femeile catalogheaza adesea barbatii intr-un singur fel: “toti sunt la fel”. Pe plan sentimental poate ar avea anumite asemanari, insa, pe plan sexual barbatii sunt de mai multe feluri.

 

Iata 5 tipuri de barbati pe care trebuie neaparat sa ii incerci:

 

Rebelul. Majoritatea femeilor, daca nu chiar toate, au o slabiciune pentru baietii rai. Rebelul e acel tip de barbat care face ce vrea, cand vrea, cu cine vrea si unde vrea, fara sa ofere vreo explicatie, fara sa il intereseze ce au altii de spus.Rebelul in pat este precum in viata reala. Asadar, nu incerca sa domini un rebel pentru ca nu vei reusi. Oricum, el va face tot ce ii sta in putinta sa te satisfaca tocmai pentru ca statutul lui sa nu fie compromis. Rebelul adora sexul in cele mai nebune locuri si are nevoie de o femeie deschisa catre astfel de experiente. Daca iti doresti partida perfecta, rebelul ti-o poate oferi pe deplin.

 

Baiatul mamei. Prin aceasta expresie ne referim la acei barbati care nu se pot desprinde de “fusta mamei” nici dupa varsta de 30 de ani. Ii cere sfaturi, are nevoie de ea in permanenta, iar in multe cazuri continua sa locuiasca cu ea din simplul motiv ca-i este cat se poate de comod un astfel de trai. Atunci cand vorbim despre sex, femeile au nevoie de un barbat complet, nu de un baietel. Dar aparentele pot insela! Desi pe dinafara baiatul mamei pare un sfant ce are nevoie de protectie, in dormitor el isi dezvaluie adevarata fata. Se transforma intr-un lup insetat de sex, gata sa iti satisfaca toate fanteziile.

 

Neinitiatul. Precum ii spune si numele, neinitiatul nu se pricepe la sex. Daca iti doresti sa domini pe cineva, sa te simti stapana pe situatie, ai nevoie de un astfel de barbat. Poate te excita gandul ca el nu iti poate rezista, ca tu il domini si faci ce vrei din partida voastra, neinitiatul se va simti ca un catelus neajutorat in partida voastra, lucru ce nu poate fi decat un plus pentru tine.

 

Barbatul insurat. Aceasta tipologie masculina se refera atat la cei care poarta verigheta pe deget (sau si-o ascund in portofel), cat si la barbatii implicati in relatii sentimentale de lunga durata neoficializate prin casatorie. Ei cauta in alte femei partida perfecta pentru a-si satisface toate fanteziile, fantezii cu care sotia sau iubita cu care locuieste, cel mai probabil, nu este de acord. Daca iti doresti exact acelasi lucru, un sex fara obligatii, „barbatul insurat” merita incercat. El este gata sa te satisfaca, astfel va fi si el satisfacut.

 

Barbatul sarac. Barbatul sarac are deja foarte multe lipsuri, singurul lucru ce nu ii lipseste cu desavarsire este apetitul sexual. Atunci cand vine vorba de sexul perfect, banii nu prea isi au locul acolo. Barbatul sarac vede in femeie o zeita si este gata sa o satisfaca pe deplin pentru ca, inainte de toate, apreciaza faptul ca ea s-a uitat la el desi nu are bani sa o scoata in oras. Va aborda pozitii unice doar pentru a vedea placerea in ochii ei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *