Search for content, post, videos

Cele mai bune sfaturi pentru intalniri pe timpul iernii. Cum sa nu o dai in bara

Sezonul rece este cat se poate de nepotrivit pentru dating. Pe langa ca e frig si nu ai chef de socializare si iesit din casa, daca ninge afara e s greu de circulat, aglomeratia e mare tocmai din aceasta cauza cu alte cuvinte, deloc primitor. Ca te folosesti de transportul in comun sau de masina proprie, iarna este anotimpul in care iti doresti sa petreci cat mai putin timp pe drum sau afara si cat mai mult timp in casa. Ce e de facut atunci in aceasta perioada pentru a nu claca si pentru a te bucura de o iesire la o intalnire?

 

1. Accepta ca va trebui sa sacrifici putin style pentru confortul personal. Si aminteste-ti ca nimic nu e mai atractiv pentru barbatul cu care iesi decat atunci cand tu te simti confortabil cu tine insuti si cu ceea ce porti.

 

2. Aminteste-ti ca hainele de iarna pot avantaja/ infrumuseta pe oricine. E greu sa arati rau intr-un pulover negru si mult mai usor sa o dai in bara intr-o rochita inflorata sau o fusta mini. E ok deci sa te imbraci cu puloverul tau preferat, indiferent de design si sa iesi afara din casa. Te vei simti confortabil si nici nu vei suferi la imagine.

 

3. Investeste intr-o pereche de cizme confortabile dar stilate. O pereche de cizme cu care sa te simti bine, sa poti umbla prin zapada dar care in acelasi timp sa te avantajeze si din punct de vedere al designului si sa se asorteze cu ceea ce porti.

 

4. Investeste intr-o geaca confortabila. Un alt element vestimantar care se potriveste sezonului si care iti poate imbunatati buna dispozitie este o geaca calduroasa si trendy, de preferinta putin mai lunga, pana aproape de genunchi. O geaca de iarna la fel ca si perechea de cizmulite negre, nu va iesi niciodata din moda.

 

5. Incearca activitati specifice sezonului rece incepand cu cea de-a doua intalnire. Nu te avanta inca de la prima intalnire pentru ca sunt sigur ca nu iti doresti o expeditie in inima muntilor alaturi de un tip necunoscut care poate fi un sociopat. La a doua intalnire insa, poti deja incerca si alte activitati specfice iernii care se pot dovedi cat se poate de romantice. Un vin fiert la un bar local sau o ora petrecuta la patinoar sunt doar doua exemple bune de urmat. Evident, daca timpul iti permite si daca crezi ca va cunoasteti indeajuns, o expeditie scurta undeva la munte, la ski, nu poate fi niciodata o alegere proasta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *