Search for content, post, videos

5 semne ca s-a indragostit lulea de tine

Barbatii nu sunt maestri ai comunicarii atunci cand vine vorba de propriile sentimente, motiv pentru care o femeie trebuie sa fie atenta la gesturile sale pentru a-si da seama daca el este sau nu indragostit de ea.

 

Putini barbati stiu sa-si exprime sentimentele si tot la fel de putini au si curajul sa o faca in stadiile incipiente ale relatiei. Uneori pot parea indemanatici, alteori chiar ciudati catre obsedati, alteori dezinteresati chiar, in ciuda faptului ca nutresc sentimente puternice pentru partenerele lor. Insa dovezile de iubire stau, de fapt, in gesturile lor, mai ales atunci cand li se aprind calcaiele la inceputul relatiei.

 

Iata cinci semne care indica faptul ca un barbat este indragostit lulea, dar nu stie sau ii este teama sa-si exprime sentimentele:

 

Trimite mesaje ciudate, chiar stupide

 

Cu cat este mai banal mesajul, cu atat se poate ca el sa fie mai indragostit. Daca se afla in oras fara partenera lui, indiferent cu cine este, si ii trimite un mesaj de tipul „Beau un Long Island Iced Tea”, el vrea, de fapt, sa spuna mai mult, cum ar fi: „Mi-am amintit cand ne-am imbatat amandoi cu Long Island Iced Tea. Ma gandesc la tine” sau „Stiu ca-ti place Long Island Iced Tea. Tare as vrea sa fii aici cu mine”.

 

Te suna fara motiv intemeiat

 

Barbatii nu sunt mari fani ai conversatiilor telefonice. Cand vorbesc la telefon, ori este vorba de o chestiune de serviciu, ori stabilesc o iesire in oras, ori rezolva o treaba anume prin acea conversatie. Daca un barbat suna o femeie invocand un motiv banal („Unde ziceai ca este curatatoria aia, ca vreau sa-mi duc haina la curatat?!”), dar continua conversatia minute in sir dupa, cel mai probabil i s-au aprins calcaiele dupa femeia pe care o suna.

 

Inceteaza sa mai primeasca atatea mesaje

 

De regula, femeile trimit mesaje barbatilor ca raspuns la mesajele acestora. O femeie demna nu va zapaci un barbat cu sms-uri daca acesta nu ofera un feedback pozitiv, caci ar insemna, practic, ca-i cerseste atentia. Ei bine, in momentul in care un barbat incepe sa primeasca mai putine mesaje pe telefon, inseamna ca la randul lui a racit legatura cu celelalte femei pe care le tinea, cumva, in „stand by”. Acesta este un alt semn ca atentia lui se concentreaza pe o singura femeie.

 

Cere sfaturi cu privire la alegerile sale

 

Un barbat care, spre exemplu, trebuie sa cumpere un cadou unei rude sau unui prieten, dar i-a cazut cu tronc o femeie, cel mai probabil o sa-i ceara parerea cu privire la alegerea cadoului. „Alo?! Scuze ca de deranjez. Sunt la cumparaturi. Trebuie sa-i iau un cadou lui X. Am gasit doua pulovere misto, dar nu stiu pe care sa-l aleg. Ce zici? Cu dungi sau fara dungi?/ Inchis la culoare sau deschis?/ Cu nasturi sau cu fermoar?” si asa mai departe. Oricum ar fi, pentru un barbat indragostit, a cere un sfat este un prilej ideal de apropiere fara de femeia care i-a picat cu tronc.

 

Prietenii lui il iau la misto

 

Nu e vorba ca-si bat joc de el, dar il cam iau peste picior, caci prietenii lui stiu ca a refuzat o iesire in oras la bere cu ei pentru o intalnire cu femeia de care s-a indragostit. Plus ca, in grupul de prieteni, se simte imediat influenta unei femei asupra unuia dintre barbati. Daca in alte dati fie vorbea deschis de escapadele sale amoroase, cu nota sexuala si peiorativa, atunci cand este indragostit un barbat este mai retinut in detalii si incearca sa evite acest subiect de conversatie in gasca cu prietenii. Astfel ca cade mai usor victima „mistocarelii”. Mai mult, suporta luatul peste picior, iar cand considera ca prietenii lui au intins coarda, pune piciorul in prag si le zice ferm sa inceteze cu glumele. Un gest foarte evident de „indragosteala”!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *