Search for content, post, videos

5 semne ca ai o relatie cu un dependent de sex

Inceputurile unei relatii sunt intotdeauna marcate de o viata intima activa. Pana sa-si faca aparitia sentimentele de lunga durata, totul poate fi descris prin dorinta si chimie. Astfel iti poti explica de ce partenerul tau este foarte dornic de intimitate, poate mai mult decat tine.
In timp ce toate aceste lucruri sunt absolut normale si frecvente in stadiile incipiente ale relatiilor, pe masura ce avansati inviata de cuplu si va implicati emotional, importanta sexului tinde sa se pondereze in mod normal. Insa cand obsesia pentru sex a partenerului tau prinde proportii, este firesc sa te intrebi daca nu cumva are o problema. Iata cateva semne care te vor ajuta sa iti dai seama daca esti intr-o relatie cu un dependent de sex:

Este dispus sa intarzie oriunde pentru sex. Daca sexul este prioritar pentru partenerul tau in fata serviciului, a intalnirilor cu familia, a mancatului sau a oricarei alte activitati, oricata presiune ar pune aceasta pe el, s-ar putea sa sufere de dependenta de sex.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/3GPxpW )

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *