Search for content, post, videos

5 motive frecvente de cearta in vacanta. Cum sa te bucuri de armonie in cuplu in concediu

Ai asteptat cu ardoare concediul de vara si, cand sa te bucuri de mai multa liniste si relaxare, descoperi cu stupoare ca vacanta se transforma intr-un cosmar presarat de conflicte? Exista riscul sa va certati mai des in vacanta decat in oricare alta perioada a anului, daca nu aveti grija sa va luati cateva masuri de precautie!


1. Interese si pasiuni diferite

Daca sunteti firi diferite, iar unul dintre voi vrea ca in vacanta sa se bucure de experiente inedite si adrenalina maxima, in timp ce celalalt prefera sa se odihneasca si relaxeze pe un hamac sau la plaja, s-ar putea sa va certati frecvent si sa petreceti timp mai mult separat decat impreuna. Faceti compromisuri! Imbinati pasiunile si placerile fiecaruia in vacanta.

 
 

2. Neintelegeri financiare

Cele mai multe motive de cearta apar, evident, si din cauza banilor. Din acest motiv, este indicat sa evitati sa mergeti lashopping in vacanta. Nu va planuiti sesiuni de cumparaturi laborioase. Mai bine bucurati-va de atmosfera de vacanta decat sa ajungeti sa va certati pe cat cheltuiti fiecare pentru mofturile in materie de haine, parfumuri sau bijuterii. Lasati cumparaturile pentru alta ocazie.

 Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *