Search for content, post, videos

5 moduri in care lipsa orgasmului iti afecteaza relatia

In general, barbatii ajung la orgasm mai repede decat femeile. Reprezentantelor sexului frumos li se intampla uneori sa nici nu atinga punctul maxim al placerii, iar aceasta problema devine unul dintre factorii care afecteaza cel mai mult relatiile de cuplu.

In ciuda faptului ca majoritatea cuplurilor se complac in aceasta situatie si chiar o considera banala, lipsa orgasmuluicontribuie activ la destramarea relatiilor. Iata in ce feluri iti poate afecta relatia insatisfactia din intimitate!

1. Frustrarile sexuale

Imagineaza-ti cum ar fi sa stii de la inceputul unei relatii ca nu vei avea orgasm niciodata. E ca si cum nu ai face sex deloc, nu? De ce sa o mai faci, daca stii ca oricum nu vei atinge niciodata climaxul? Acest gand creeaza frustrari sexuale care pot afecta foarte mult relatia de cuplu. Nemultumirea sexuala poate chiar sa le genereze depresii femeilor, asa ca frustrarile pot atinge dimensiuni ample.

2. Resentimentele

In timp ce barbatilor le este destul de usor sa aiba orgasm, partenerele nesatisfacute vor incepe, mai devreme sau mai tarziu, sa aiba resentimente fata de partenerii lor din aceasta cauza. Acestea se pot rasfrange si in alte arii ale relatiei, pentru ca femeile pot deveni din acest motiv irascibile sau anxioase.

 

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/DGxWh5 )

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *