Search for content, post, videos

5 moduri de a te proteja de infidelitate

Nu mai e nicio ciudatenie in zilele noastre sa privim la televizor, sa citim in ziare despre tot felul de casnicii esuate, povesti de dragoste intrerupte de infidelitatea unui partener sau altul. Toate acestea insa nu se opresc in cercul restrans al vedetelor.

Toti suntem oameni, suntem supusi greselii si mai mult, relatiile le construim tot in jurul oamenilor care si ei, ca si noi, gresesc. Nu e normal, nu e bine dar se intampla si de aceea, vom incerca sa facem un top 5 al celor mai importante masuri pe care le putem lua pentru a ne pazi relatia sau casnicia de infidelitatea partenerului.

1.Alege-ti bine partenerul. Nu conteaza cat de plin de farmec si aratos e iubitul tau. Daca ii place sa se joace si tu stii asta, daca e un cheltuitor fara control, are accese de furie, gelozie, ii place sa bea prea mult sau ii place sa te joace pe degete, oricata iubire i-ai oferi, nu-l vei face sa fie perfect pentru tine. Mai bine nu incerca caci vei munci degeaba. In secunda in care descoperi ca are un defect incompatibil cu viziunea ta, pune capat relatiei. Gaseste-ti apoi o persoana mai de incredere si care sa merite iubirea ta. Pare greu la inceput dar in timp, este alegerea optima.

 

2.Comunicarea este cheia.Discutati des si onest unul cu celalalt despre toate problemele, frustrarile, dorintele, insatisfactiile sexuale si dezamagirile pe care le aveti. Nu va rezumati la acestea, descoperiti impreuna si ce va uneste, ce va place si ce iubiti unul la celalalt. Cu alte cuvinte, niciun subiect de discutie nu trebuie sa fie tabu si cel mai important, orice discutie trebuie purtata cat se poate de detasat si civilizat. Daca partenerul iti semnaleaza un lucru care nu-i place la tine, lasa frustrarea la o parte si incearca sa ajungeti la un punct comun. Este cheia succesului unei relatii.

3.Lucreaza in echipa. Nu conteaza cine are dpretate si cine nu, cel mai important lucru este sa va rezolvati problemele impreuna. Daca vei incerca cu orice pret sa castigi un duel verbal, nu vei avea decat de pierdut la partea sentimentala.

4.Ramai conectata. Nimic nu te va asigura mai bine ca vei avea parte de un partener loial si sincer decat sa ramai mereu conectata la relatia voastra, o conexiune calda si plina de afectiune si sex de calitate.

5.Returneaza iubirea primita. O relatie sanatoasa se construieste in doi. Daca iubitul iti arata dragostea sa, fa-o si tu, de fiecare data cand se iveste ocazia. Trateaza-l in acelasi timp ca si pe cel mai bun prieten al tau dar si ca si pe cel mai bun amant. Arata-i afectiune si nu lasa focul sa se stinga niciodata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *