Search for content, post, videos

5 mituri stupide despre sex

In ciuda accesului printr-un simplu click la informatii despre sex, in minte multor persoane stau infipte diverse mituri, idei gresite sau partial gresite despre sex si implicatiile sale. Iată cele mai stupide mituri despre sex!

 

Mituri despre bolile cu transmitere sexuala

MIT: nu te poti alege cu boli cu transmitere sexuala (BTS) daca faci sex in apa

ADEVAR: singurul motiv pentru care nu te alegi cu vreo BTS daca faci sex in apa, sau in orice alt loc ud sau uscat, este ca ai avut noroc si partenerul nu suferea de nimic. Sexul in apa nu protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

 

MIT: nu ramai insarcinata daca faci sex in picioare, daca sar de jos in sus dupa sex sau daca faci spalaturi vaginale imediat dupa ce partenerul a ejaculat in tine

ADEVAR: singura cale pentru a fi absolut sigura ca nu ramai insarcinata este abstinenta. Daca faci sex, chiar si cu protectie, exista intotdeauna un mic risc, de cateva procente, de a ramane gravida, caci nicio metoda de contraceptie nu este 100% sigura (nu discutam de legarea trompelor uterine sau de vasectomie). Sexul in picioare, saritul de jos in sus sau spalaturile nu protejeaza sub nicio forma in fata unei posibile sarcini, ci doar te face sa arati ridicol.

MIT: ai mai multe sanse sa ramai insarcinata daca ai orgasm

ADEVAR: orgasmul nu are nicio legatura cu sarcina. De altfel, sarcina nu are de-a face cu placerea. Atata timp cat sperma patrunde in vagin, exista sanse crescute de graviditate.

8 semne ca te iubeste fara sa strige in gura mare

MIT: barbatii ating apogeul sexual la 18 ani, iar femeile la 28

ADEVAR: afirmatia este inca discutabila, caci cercetatorii nu au reusit sa se puna de acord asupra veridicitatii. Exista unele argumente potrivit carora femeila sunt complet mature sexual la 28 de ani, iar barbatii cu zece ani inainte, in timp ce alte argumente sustin ca ambele sexe ating maturitatea sexuala in jurul varstei de 30 de ani. In dezbaterea asta, de fapt, nu cifrele conteaza, ci capacitatea de a te bucura de sex, de primi si a oferi placere.

MIT: jucariile sexual desensibilizeaza

ADEVAR: total fals. Cat se poate de fals! Din pacate, putine sunt femeile care pot atinge culmile placerii prin stimulare vaginala. Adesea este nevoie si de o joaca cu clitorisul. Mai mult de atat, in majoritatea cazurilor, primul orgasm se obtine doar prin stimulare suplimentara, iar jucariile sexuale sunt binevenite, atat pentru incepatoarele mai curioase, cat si pentru experimentate.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *