Search for content, post, videos

5 mituri despre pierderea virginitatii

Pierderea virginitatii este un moment despre care nu prea se vorbeste. Subiectul este tabu si a dat nastere multor mituri inca actuale.

Iata 5 mituri despre pierderea virginitatii.

Mitul 1: Te doare, sangerezi si te vei simti rau

Desi va exista un oarecare disconfort, pierderea virginitatii nu este cauzatoare de dureri ingrojizitoare. Durerile pot aparea fie din cauza nervilor (stresul face ca vaginul sa fie rigid, iar penetrarea sa se faca mai greu si astfel sa apara si sangerarile), fie din cauza lipsei pregatirii.

Stimularea sexuala este foarte importanta. Chiar daca barbatii sunt pregatiti de penetrare imediat ce au erectie, femeile au nevoie de mai mult timp pentru a se excita.

Cu atat mai mult cu cat nu au experienta sexuala si nu isi cunosc foarte bine corpul. Fetele care se decid sa isi inceapa viata sexuala n-ar trebui sa se grabeasca la preludiu si sa-l prelungeasca pana cand sunt total pregatite fizic si mental pentru sex.

Mitul 2: Pierderea virginitatii te va schimba

Multi tineri considera pierderea virginitatii drept un pasaj de la o etapa a adolescentei la una a maturitatii. In realitate, nu e deloc adevarat. A doua zi vei fi acelasi om. Maturitatea nu consta in a avea sau nu activitate sexuala.

Si nu e nimic rau in asta. Pierderea virginitatii este un eveniment important in viata fiecarui om, insa nu te va face brusc mai femeie sau mai barbat decat erai inainte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *