Search for content, post, videos

5 lucruri pe care ti-ai fi dorit sa le stii inainte sa te casatoresti

Multi tineri se casatoresc convinsi fiind ca dragostea si afinitatile comune ii vor tine impreuna pana la batranete. E adevarat ca unii divorteaza, dar totusi, cat de greu poate fi? Psihologii care au studiat relatiile de cuplu au intocmit o lista a lucrurilor pe care ar trebui sa le stii din timp:


1. Casatoria se poate dovedi mai grea decat te asteptai

Casatoria este o provocare pentru noi toti, fara nicio exceptie. Nimeni nu are armele ideale pentru succes si nici nu exista un ghid pentru un mariaj perfect sau usor. In ciuda intentiilor noastre bune, casatoria poate reprezenta o batalie pentru care nu suntem pregatiti. Dar asta nu inseamna ca ceva este gresit. Asta inseamna doar ca mariajul este un dascal dur, iar noi toti avem multe de invatat.

2. Pasiunea nu ramane constanta

Poate iti imaginezi ca pasiunea mistuitoare de acum nu se va stinge toata viata. Incearca sa privesti putin in perspectiva. Peste cinci ani, spre exemplu, s-ar putea sa aveti deja un copil si o cariera stresanta. Atunci, fiorul incepe sa se estompeze vrand nevrand. Nu mai e nimic nou in cuplu, dar voi va trebui sa gasiti totusi modalitatile pentru ca sexul sa nu devina plistisitor sau o rutina.

 

Citeste continuarea articolului pe Acasa.ro 
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *