Search for content, post, videos

5 lucruri pe care NU le stiai despre femei

Nici femeile nu se cunosc pe sine in deplinatate, cu atat mai putin barbatii nu reusesc sa inteleaga tainele reprezentantelor sexului frumos. Iata cinci lucruri pe care nu le stiai despre femei!

 

Una din zece femei nu are niciodata orgasm

 

Nici macar stiinta nu poate gasi motivul din cauza caruia una din zece femei nu cunoaste orgasmul, iar afirmatia nu se aplica nici macar in acele cazuri rare in care femeia ramane virgina tot restul vietii. Insa statistica dovedeste faptul ca orgasmul feminin nu are fundamente evolutionare, nu are nicio legatura cu instinctul de reproducere sau cu fertilitate. Doctorul Eva Martin sustine ca apetitul sexual al femeii „este ghidat de un sistem complex de semnale transmise intre creier, ovare si celelalte organe reproductive. Un creier sanatos, mai degraba decat un corp sanatos, dicteaza dorinta femeii pentru sex”.

 

Femeile cumpara mai multe masini decat barbatii

 

Potrivit unor estimari, industria auto este guvernata de femei, cel putin in ceea ce priveste cumpararea. 52% din masinile noi cumparate ajung in proprietatea femeilor, la fel si 53% din cele second hand, restul procentelor revenind barbatilor.

 

Si femeile pot suferi de vasocongestie

 

Se poate intampla, in timpul sexului, mai ales la barbati, ca sangele care iriga organele genitale sa nu mai poate face cale intoarsa. Aceasta conditie se numeste vasocongestie. La barbati, ea se manifeste printr-o erectie marita si prin testicule supradimensionate. Orgasmul si, bineinteles, ejacularea domolesc vasocongestia si permit reluarea fluxului sangvin normal. Desi este considerata, mai degraba, o problema pe care barbatii o au de confruntat, si femeile pot suferi de vasocongestie, „tratabila” la randul ei prin orgasm. In caz contrar, poate genera disconfort si chiar durere in zona intima.

 

Unele femei-mecani sunt mai bine platite decat barbatii

 

In mod normal, in campul muncii, femeile sunt platite, in medie, mai prost decat barbatii. In ciuda emanciparii feminine si a luptei pentru drepturi din ultimul secol, nici pana astazi femeile nu sunt la fel de bine retribuite ca reprezentantii sexului tare. Exista insa si situatii chiar bizare in care ele castiga mai mult: acela al femeii-mecanic. Potrivit askmen.com, o femeie care lucreaza ca mecanic auto castiga cu aproape o treime mai mult decat barbatul, cel putin in Statele Unite. Potrivit askmen.com, motivul pentru care femeile-mecanic sunt mai bine platit ar avea legatura cu faptul ca se incearca o demolare a stereotipurilor in societatea americana.

 

Femeile accepta mai usor infidelitatea in cuplu daca partenerul a facut sex fara atasament

 

Femeile reusesc sa treaca mai usor pentru infidelitatea in cuplu daca sunt sigure ca partenerul lor nu a pus sentiment in aventura lui. Pe de alta parte, in cazul barbatilor, situatia sta exact invers. Reprezentantii sexului rareori accepta o partenera care a comis o greseala de-o noapte, dar sunt dispusi sa inteleaga o femeie care a cazut intr-o aventura amoroasa in care a pus sentimente, pe fondul unor lipsuri emotionale in relatie.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Atunci când va doriti cu intensitate ceva, când sunteti entuziasmati de scopurile voastre, sau când aveti credinta profunda ca veti reusi sa va atingeti scopurile catre care tindeti, acestea se împlinesc mult mai rapid. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viata”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *