Search for content, post, videos

5 invitati pe care nu-i vrei la nunta ta. Cum poti salva petrecerea

Te-ai gandit vreodata ca exista persoane pe care nu ar trebui sa le inviti la nunta ta? Mai verifica-ti inca o data lista de invitati, iar daca unii dintre ei se potrivesc cu ceea ce iti vom povesti mai pe larg, poate ca nu ar fi o idee buna sa participe la momentul unic de care vei avea parte. Iata cateva tipologii de care ar trebui sa te feresti cand vine vorba de un eveniment atat de important:

 

 

Fata din centrul atentiei

 

Ziua nuntii tale este una importanta, asa ca tu te vei bucura de toata atentia celor din jur sau cel putin asa speri sa fie. S-ar putea sa ai in cercul tau social o astfel de persoana, care se hraneste cu atentia celorlalti si nu va ezita nici acum sa profite de ocazie. Se va imbraca provocator si se va aranja astfel incat sa primeasca ceea ce isi doreste. Cel mai important este sa te simti bine, incearca sa o ignori si sa nu o lasi sa iti strice acest moment special. Vei radia prin starea ta de bine!

Fostul tau iubit

 

Oricat de buni prieteni ati ramas, nu poti avea convingerea ca fostul tau iubit nu va incerca sa-ti strice ziua cea mare. Asadar, acesta nu ar trebui sa se afle pe lista invitatilor. Fii fara grija, acesta va intelege motivele pentru care ai ales sa nu fie prezent la acest eveniment.

Citeste continuarea pe acasa.ro ( http://goo.gl/NWQ12K )

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *