Search for content, post, videos

5 ingrediente pentru o relatie perfecta

O relatie poate fi intretinuta doar daca ambii parteneri sunt dedicati ramanerii impreuna, iar pentru ca aceasta sa persiste tuturor provacarilor e nevoie de iubire, in primul rand, si de determinare, in al doilea rand.

Orice cuplu se confrunta cu momente mai delicate, in care certurile sau supararile se accentueaza. Secretul este sa ramaneti impreuna in pofida a tot ceea ce se intampla, daca va iubiti cu adevaratul unul pe celalalt. Exista cateva lucruri pe care le puteti aborda pentru a va intari conexiunea, iar acestea le veti gasi mentionate mai jos.

Analizele mai multor specialisti arata ca daca plangi in fata persoanei iubite, acest lucru va intari relatia dintre voi doi si se aplica ambilor parteneri! Increderea intre voi doi va trebui sa ajunga la acel nivel in care nimic nu se mai merita a fi ascuns, intrucat ati ajuns sa va iubiti pentru exact ceea ce sunteti, nu pentru idealuri pe care fiecare l-ati vazut in cel de langa voi. Fiti voi insiva si nu va inhibati personalitatea, intrucat un astfel de comportament s-ar putea sa cauzeze o ruptura mai tarziu.

Specialistii scotieni atrag atentia asupra comediilor romantice, intrucat acestea instaleaza standarde uriase la care oamenii se vor raporta pentru relatiile lor intrapersonale, iar indiferent de situatie, dezamagirea se va instala in cele din urma. Nu asta este solutia pentru o relatie fericita, ci trebuie cautata in fiecare conexiune romantica, unicitatea ei. Nu trebuie incercata apropierea de fanteziile romantice de la TV sau din romane pentru ca acestea sunt exact ceea ce sunt menite a fi, fantezii!

O alta cercetare arata ca educatia are un impact major asupra succesului sau insuccesului unei relatii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *