Search for content, post, videos

5 indicii care demonstreaza ca NU a mimat orgasmul

In aceste conditii si fara semne fizice foarte evidente pe corpul femeii, este dificil pentru un barbat sa-si dea seama daca partenera lui a avut un orgasm real sau doar l-a mimat.

 

Stiati ca 64% din femei au mimat, cel putin o data in viata, orgasmul? Asta inseamna, cel putin in teorie, ca peste jumatate din femeile cu care a facut sex un barbat, in viata lui, a mimat cel putin o data orgasmul.

 

Desi corpul feminin nu este atat de evident in manifestarea climaxului precum cel al unui barbat, existat totusi indicii care pot demonstra ca orgasmul a fost real.

 

1. I se contracta peretii vaginului timp de cateva secunde.

 

2. I se schimba privirea. Ochii unei femei in timpul orgasmului, daca ii (poate) mentine deschisi, par a se uita in gol, fara a fi concentrati intr-o anumita directie.

 

3. I se schimba culoarea pielii. Modificarile sunt intr-adevar relativ mici, dar chiar si asa se pot vedea cu ochiul liber. Femeia care a atins punctul culminant al placerii sexuale se inroseste usor, mai ales in zona pieptului.

 

4. Respira altfel. In pragul orgasmului, femeia incepe sa respire scurt si redepe.

 

5. I se tensioneaza tot corpul. In momentul orgasmului, corpul femeii se incordeaza brusc in timp ce este invadat, pana la ultima celula, de placere.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *