Search for content, post, videos

5 indicii ca nu esti pregatita pentru o relatie

Iti doresti cu adevarat o relatie. Simti ca ai nevoie de un partener langa tine si te-ai saturat de perioadele in care esti singura. Esti insa pregatita emotional pentru o relatie? Autoanaliza obiectiva este, cu siguranta, provocatoare si dificila, dar un raspuns sincer la aceasta intrebare te va ajuta sa te dezvolti personal si sa gasesti, in cele din urma, un partener.

Foarte multe persoane sunt atat de concentrate sa inceapa o relatie, incat trec cu vederea foarte usor faptul ca, de fapt, nu sunt inca pregatite. Te gandesti, probabil, ca iti poti da seama daca te poti implica sau nu intr-un parteneriat, dar acest lucru nu este mereu adevarat. Iti prezentam, in continuare, cinci indicii pe care ar fi bine sa le iei in considerare.

1. Esti atrasa mereu de persoana gresitaIncearca sa iti amintesti cu ce tip de partener ai iesit pana acum si daca prietenii ti-au atras atentia ca individul respectiv nu este potrivit pentru tine. Desigur, vorbim despre prieteni in care ai incredere si care te sfatuiesc cu sinceritate. Cati dintre partenerii tai, de pana acum, au fost “cuceritori” de profesie sau nepotriviti? Daca ai gasit un numitor comun, ai descoperit si tiparul.

Citeste continuarea aici
loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *