Search for content, post, videos

5 gesturi ale barbatului care distrug o partida de sex

Unele lucruri se fac intre asternuturi, altele nu. Insa a idenfica ce e ok sa faci si ce nu este, totusi, o provocare, mai ales atunci cand ai de-a face cu un nou partener sexual.

 

Poti totusi sa eviti anumite miscari care pot distruge o partida de sex si determina partenerul de a da bir cu fugitii dupa!

 

1. „Lucru manual”

 

Ca este primul contact sexual cu noul partener sau al doilea, oricum ar fi, barbatul nu trebuie sa ceara masturbare manuala din partea partenerei sale pentru a avea erectie sau pentru a finaliza cu orgasm actul sexual. Este umilitor pentru o femeie ca barbatul cu care se afla in pat sa nu obtina o erectie sau sa nu termina fara „lucru manual”. Iar daca este, totusi, vorba de un barbat care are probleme in finalizare, atunci acest aspect trebuie discutat deschis pentru a nu exista indoieli cu privire la propria sexualitate in mintea femeii.

 

2. Tratament demn al vaginului

 

Zona intima a femeii este cat se poate de delicata, la fel ca falusul barbatului. Asadar, orice miscare mai agresiva poate genera durere, daca nu chiar leziuni. Penetrarea fara ca vaginul sa fie corespunzator umezit este dureroasa si taie orice sansa la placere in timpul actului sexual pentru femeie. Mai mult, in cazul barbatilor care ofera cunilingus, ar trebui sa fie atenti ca barba (crescuta sau proaspat rasa) sa nu lezeze zona intima a femeii. Pana una alta, nici femeile si nici barbatii nu-si doresc un tratament cu smirghel in zona organelor sexuale!

 

3. Impinsul capului catre penis

 

Totul pana aici! Femeia care-si doreste sa ofere sex oral partenerului ei se va indrepta de una singura catre penisul ei. Daca nu vrea, nu o va face. Insa, indiferent de situatie, ca vrea, ca nu vrea, ca mai asteapta, ca inca se mai gandeste, este degradant ca un barbat sa puna mana pe capul femeii si sa o directioneze catre penisul lui. Aceasta practica denota egoism si lipsa de respect din partea barbatului pentru partenera sa.

 

4. Ejacularea oriunde

 

Pana ce partenerii nu descopera ce este ok ca practici sexuale si ce nu, barbatul ar trebui sa se limiteze la vaginul femeii pentru ejaculare. Daca ea se arata dispusa, atunci si fesele, abdomenul sau sanii pot fi locul de „aterizare” pentru lichidul spermatic. Insa, orice ar fi, acesta trebuie tinut departe de par si de fata. Mai cu seama la inceputul relatiilor, ejacularea, chiar si accidentala, pe fata femeii este inacceptabila si, adesea, un mare turn-off pentru femei. Este necesara doar putina grija din partea barbatului pentru ca astfel de incidente sa nu aiba loc!

 

5. Sex anal accidental

 

Nu exista „n-am nimerit gaura”! Nu exista astfel de „accidente” in timpul sexului. Orice barbat care practica sexul anal stie ca pentru acesta este nevoie pregatirea anusului femeii pentru penetrare, folosirea adesea a lubrifiantului, asadar, mai multa „munca” in acea zona. Daca nu este o starleta de filme pentru adulti care face sex anal zilnic, atunci femeia trebuie pregatita in acest sens, iar barbatii stiu prea bine lucrul acesta.

 

Motiv pentru care orice tentativa de penetrare anala aparent accidentala este neplacuta, in majoritatea cazurilor dureroasa. Ca sa nu mai vorbim ca trezeste femeia din starea de placere in care intrase, punand-o involuntar in alerta. Asadar, ea poate zice „adio” placerii sexuale dupa un astfel de incident.

 

Daca un barbat isi doreste sa faca sex anal cu partenera sa, inainte de orice tentativa fizica, el trebuie sa discute cu ea, sa se inarmeze cu lubrifiant si, daca ea accepta, sa „munceasca cu spor” zona pentru ca penetrarea initiala sa fie cat mai putin dureroasa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *